A betegszállítás egyre elterjedtebb vállalkozás. Miért?

Most már egyre többen tudnak arról, hogy létezik olyan szolgáltatás, amely a betegek szállítására specializálódott. Régebb ez nem volt így, annak, akinek egészségi állapota nem engedte, hogy élje az átlagos ember mindennapi életét, föltétlenül kórházba kellett mennie.

A betegszállítás azonban ma már lehetővé teszi, hogy az olyan páciensek, akik nem akarnak kórházba vonulni, viszont mindennapos kezelésre kell járniuk, ingázhassanak. Ez az ingázás a hétköznapi tömegközlekedési járművekkel nem jöhetne létre, ugyanis ezek nem biztosítanak kényelmes felületet azok számára, akiknek még az ülés is nehézséget okoz. A betegszállító autókban viszont egy mentőautóhoz hasonló tér van kialakítva, és hasonló felszerelések is szolgálják az alany védelmét. Azonban az elrendezés mégsem azt az érzést adja, mintha egy menőautó lenne, így a beteg nem fogja kellemetlenül érezni magát. Ráadásul a járműre sem kell sokat várni, ha előzőleg lefoglalja az ember, akkor biztosan időben ott lesz majd.

A másik nagy előny, hogy ezeken nagy matricák jelzik, hogy mire is használják őket. Az autósok általában toleránsak ebben az esetben és elengedik őket, úgyhogy sokkal hamarabb célt érnek velük, mintha egy taxival indultak volna el ugyanabban az időpontban. A betegszállító járműveket akkor is igénybe lehet venni, ha a páciens csupán el szeretne jutni az ország egyik pontjából a másikba, vagy akár külföldre is. Mindig számíthatnak rá, még akkor is, amikor semmi másra nem. Ha előre megbeszélik az időpontot, biztosra vehetik, hogy a megrendelt jármű pontos lesz mind a helyszínt, mind az időpontot tekintve. Nézzen körül Magyarország egyik legnépszerűbb ezzel foglalkozó weboldalán, a www.betegszállítás.eu címen. Ha a cég elnyerte a szimpátiáját, tárcsázza bátran a +36 30 470 0911-es telefonszámot.

Vélemény, hozzászólás?