A legjobb Comedy central műsorok részletei

A Kung Fu Panda: a rendkívüliség legendája egy amerikai számítógépes animációs televíziós vígjátéksorozat, amely a DreamWorks Animation Kung Fu Panda filmjeiből alakult ki. Hídként szolgál az első és a második film között, bemutatva Po kiképzését, hogy sikeres sárkányharcossá válhasson, ahol a sorozat fejlesztője, Peter Hastings szerint „egyik epizód sincs ellentétben a nagyon hosszú, szuper-deluxe 3D-vel filmmel”.

Comedy central – King Fu Panda: a rendkívüliség legendája megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát látogasson el hozzánk hogy megtalálhassa a teljes heti műsort. A sorozatot eredetileg 2010-ben mutatták volna be a Nickelodeonon, de ehelyett 2011-re tolták. A sorozatot 2011. szeptember 19-én egy különleges előzetessel mutatták be, és november 7-én kezdték rendszeresen sugározni. Három évadot készítettek belőle. Az Egyesült Államokban a sugárzás a 3. évad felében leállt. Mielőtt befejezték volna az Egyesült Államokban, az összes epizódot már más országokban is sugározták, például a Nicktoons-on Németországban 2014–2015 között, majd a kanadai YTV-n 2015–2016 között. 2016-ban az egyesült államokbeli Nicktoons hirdetéseket jelentetett meg, amelyek új epizódok adását jelentették be; később kiderült, hogy a tíz nem sugárzott epizódból ötöt február 15-től február 19-ig játsszák.

Lucy Liu és James Hong mellett, akik megismétlik filmszerepeiket Vipera és Mr. Ping szerepében, a stábban új szinkronszínészek szerepelnek Po (Mick Wingert), Shifu mester (Fred Tatasciore), Tigris (Kari Wahlgren), Crane (Amir Talai, Monkey (James Sie) és Mantis (Max Koch). Po és a Furious Five megvédi a Béke Völgyét a különféle gonosztevőktől. Mindeközben Po hibázik, leckéket tanul, többet tud meg a kung fu történetéről, és találkozik más híres kung fu mesterekkel. Amennyiben többet tudna meg a sorozatról és a csatornáról, nézzen be a musor.tv weboldalra.