A „Rólunk” rovat megfelelő megírása!

A kisvállalkozások webhelye az egyetlen terület, ahol valóban lehetőség van elmesélni a történetüket – kik önök, miről szól a kisvállalkozás, és mi teszi egyedivé a versenytársaihoz képest. Sajnos ez az a terület, ahol sok kisvállalkozásnál hiányzik a cél.

Itt mindent megtudhat ha arról szeretne olvasni, hogy mire figyeljen a „Rólunk” rész megírásakor. Kattintson az atpszovegiras.hu weboldalra és mindent elolvashat. A rólunk rész vagy teljes mértékben a rossz dolgokra összpontosít, vagy egy csomó teljesen véletlenszerű információt tartalmaz, amely nem folyik össze, vagy nem tartalmaz elegendő szöveget ahhoz, hogy valódi értéket adjon. Szeretné a legtöbbet kihozni „Rólunk” oldalból? Minden a lenyűgöző tartalommal és a beszélgetős hangvétellel kezdődik. Ahelyett, hogy unalmas írási feladatként kezelné, gondolja át, hogyan mondaná el a történetét valakinek, ha négyszemközt beszélne vele. Mit mondana? Hogyan mondaná? Merev és akadémikus lenne, vagy felragyogna az arca az izgalomtól, amikor arról beszél, hogy először nyitja ki az ajtót egy üzletben?

Be kell vallanunk, hogy minden olyan kisvállalkozásnak van egy olyan pontja, amikor több időt vesz igénybe egy egyedi „Rólunk” oldal megírása. Ahelyett, hogy az unalmas részletekre összpontosítana, tartalmukkal rögzítheti egyedi kisvállalkozási hangulatukat. Amikor új „Rólunk” tartalmat hoz létre, mindig győződjön meg róla, hogy hangosan olvassa el az elejétől a végéig (ez nagyon fontos), hogy lássa, minden összefolyik-e, és megragadta-e kisvállalkozása személyiségét. Emlékezzen a hangnemre.  A tartalomból általában úgy kell olvasni, mintha személyes beszélgetést folytatna egy első vásárlóval. Ha ez így van, jó úton jár. Ha nem, akkor itt az ideje, hogy módosítsunk. Ahelyett, hogy valami szívhez szólót szólna, lehet szórakoztató is. Amennyiben többet tudna meg nézzen be az atpszovegiras.hu weboldalra.