Ablaktörlő motor cseréje

Az ablaktörlő motor szerepe, hogy ez hajtja az ablaktörlő kart rárögzített lapátokkal az adapteren keresztül. Olyankor igényel cserét, ha a lefagy a lapát, vagy beragad a kar, hiszen ilyenkor leéghet, és mindenképpen szükséges cserélni. Működése relék vezérlésével történik.

Az ablaktörlő motor meghibásodása esetén szinte lehetetlen kilátni az ablakon esőben vagy hóban. Az ablaktörlők fordulatszáma az, ami meghatározza, hogy milyen sebességgel töröl egy-egy ablaktörlő. Az Era ablaktörlő motor főképpen Alfa Romeokhoz és Nissanokhoz használható, 3 csatlakozóval rendelkezik, és webáruházunk 1 nap alatt házhoz is szállítja önnek. A Magneti Marelli törlőmotor 12 V feszültséggel rendelkezik, és Alfa Romeok, valamint Fiat típusú autókhoz használják. A Mercedes-Benz autókhoz is találhat megfelelő ablaktörlőt webáruházunkban, ilyen például a Motor Bosch ablaktörlő, amely balkormányos autókhoz tökéletes.  Az Audik esetén a legkiválóbb ablaktörlő motor a Valeo, amely jobbkormányos autókhoz használható, 12 V feszültségű, és ezt is 1 nap alatt tudjuk házhoz szállítani.

BMW autókhoz is van Valea 12 V-os törlőmotor, amely most kedvezményes áron kapható és embereink 2 nap alatt házhoz szállítják önnek. Az ablaktörlő motorok teljes kínálatáért, további részleteiért, és a rendeléssel kapcsolatos bővebb leírásért kattintson az alkatreszek.hu weboldalra. Amennyiben kérdések merülnének fel termékeinkkel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy a +36 62/468-444 telefonszámot tárcsázva. Válassza a Kovácsautó Alkatrészek kiváló termékeit, hiszen webáruházunk 2014-ben megkapta Az Ország Boltja címet, így termékeink minősége, valamint hatékonysága garantáltan magas, próbálja ki ön is!

Vélemény, hozzászólás?