Bohóc rendelés a www.nokedlibohoc.hu weboldalon

Minden gyermekzsúr akkor igazán jó, ha van egy bohóc, aki mutatványaival lenyűgözi a gyerekeket. Minden szülő azt szeretné, hogy mikor a gyerekének szülinapja van, akkor a legboldogabb legyen. Ilyenkor minden arról szól, hogy a család és a barátok összegyűlnek és együtt ünnepelnek.

Bohóc rendelés a www.nokedlibohoc.hu weboldalon. A gyerekek természetesen nagyon örülnek az ajándékoknak is, de ha azt akarjuk, hogy még jobb legyen a buli és kacagjanak még többet a gyerekek, akkor hívunk egy bohócot, aki garantáltan gondoskodik majd arról, hogy egy percig se unatkozzon senki. Nokedli bohóc már több éve dolgozik a szakmában és a pantomim mellett más mutatványokkal is szolgál. A zsonglőrködés szintén már szakmája kezdete óta része az előadásoknak, csakúgy mint a lufihajtogatás és a Stand up Comedy. Nokedli bohóc a gyerekeket is bevonja néhány mutatványába, akik segítségükért jutalmat is kapnak. Tanítja is őket, interaktívabbá, érdekesebbé téve az eltöltött időt. Ezzel a gyerek, amellett, hogy szórakoznak tanulnak is és akár sikerélményük is lesz.

A közös éneklés sem maradhat ki a napból, hiszen a szülinapi dal akkor hangzik a legjobban ha az egész csapat közösen énekel. Nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is szórakoztatja műsoraival. Gyakran hívják rendezvényekre, ahol felnőttek gyűlnek össze egy különleges alkalomra. A nagyobb szabású gyerekprogramokon szintén elvarázsolja a kicsiket színpadi műsorával. Ha garantáltan vidám és nevetéssel teli szülinapot szeretne rendezni gyerekének, vagy úgy gondolja, hogy fel szeretne vidítani egy felnőtt csapatot egy összejövetelen, akkor válassza Nokedli bohócot. Látogasson el a www.nokedlibohoc.hu weboldalra és nézzen körül. Ha bármilyen kérdése lenne, hívja a a +36 70 277 24 50-es telefonszámot.

Vélemény, hozzászólás?