Családi wellness hétvége a Szőnyi Garden Hotelben

Mindenkinek jólesik néha egy kis pihenés, kikapcsolódás és a wellness erre egy tökéletes megoldás. A wellnessezés napjainkban nagyon népszerű, mivel árban is mindenki számára elérhető és kellemes időtöltésnek bizonyul. Ma már nem csak hétvégén vagy hétköznap indulnak wellnessezni az emberek, hanem sok esetben akár az ünnepeket, például a karácsonyt vagy a szilvesztert is szívesen töltik wellness hotelben. Itt nem kell az ünnepi készülődés miatt idegeskedni, majd hosszan mosogatni. Elég csak hátra dőlni és élvezni a kényelmet!

Családi wellness hétvége a Szőnyi Garden Hotelben Budapesten. Fontos a változatosság és a fejlődés, ahhoz, hogy egy hotel folyamatosan vendégeket vonzzon. A magas színvonal és a megbízhatóság a Szőnyi Garden Hotelnél elsődleges szempontok és erről a jó hírnév is tanúskodik. A wellness részleg jellemzője az aktív pihenés, kikapcsolódás, stresszoldás, és testmozgás. Emellett különböző egészség megőrző és gyógyító hatású szolgáltatásokat is igénybe vehetnek a vendégek. A wellness részlegnek tehát több szolgáltatása (jakuzzi, sószoba, gőzkabin, bio szauna, konditerem, finn szauna, infraszauna) is van, amelyek között gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálják a számukra legmegfelelőbbet. Fontos megemlítenünk, hogy a Szőnyi Garden Hotel Pest az egyik leggyermekbarátabb hotel Budapesten, ahová minden családot nagyon szívesen várnak.

Szőnyi Garden Hotel
Szőnyi Garden Hotel

Kiváló szórakozási lehetőség az egész család számára!

A Szőnyi Hotel Garden igazi családbarát hotel, ahol az egész család jól érezheti magát. Nem csak a hotel, de a környék is számos program lehetőséggel kecsegtet. A wellness részlegen eltöltött órák után a család felfrissülve és kipihenten folytathatja a napot és ellátogathat a közelben lévő állatkertbe, múzeumokba, vagy korcsolyázhat a szomszédos műjégpályán. A gyerekbarát szolgáltatások közé tartoznak a következők: Családi apartman (konyhával, étkezővel, tágas fürdőszobával stb.), gyerekágy, gyermekszék, játék az étteremben, gyermekmenü, nagy területű zárt kert játszótérrel. Látogasson el Ön is családjával Budapest egyik legnívósabb hotelébe, és pihenje ki itt a fáradalmakat. Abban az esetben, ha bármilyen kérdése lenne az árakkal vagy bármi mással kapcsolatosan, akkor hívja a 36-1 222-0015-ös telefonszámot, vagy írjon emailt az info@szonyihotel.hu e-mail címre.

Vélemény, hozzászólás?