Csillagkép ajándékba bármilyen alkalomra

A csillagtérképeket az egyes ügyfelek igényei szerint testre szabjuk (hosszabb szövegekkel, rövidebb szövegekkel, földrajzi koordinátákkal vagy anélkül, stb.) Az előnézet 1-2 munkanappal meghosszabbítja a rendelés leadási határidejét. Csillagtérképeinkhez ugyanazt a szoftvert használjuk, mint a planetáriumok, hogy a térképet pontosan az Ön által választott dátumon jelenítsük meg, így valós csillagképet kaphat az ön számára legfontosabb eseményről.

Csillagkép kedvező áron rendelhető a csillagokalatt.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent arról, hogy rendelheti meg ön is saját csillagképét. Életünk legszebb pillanatai azok, amelyekre szívesen emlékezünk. Most megemlékezhet erről a különleges alkalomról a személyre szabott csillagtérképpel, amely megmutatja, hogyan helyezkedtek el a csillagok, amikor kihagyott a szíve egy dobbanást. Személyre szabhatja egy üzenettel is, hogy visszahozza a pillanat érzéseit. Legyen szó az első csókról, egy gyermek születéséről vagy bármilyen más fontos életeseményről, a csillagok egyedi mintát alkottak az égen. A hely és az idő alapján kiszámítjuk, hogy a csillagok pontosan hogyan helyezkedtek el, amikor megváltozott az élete.

Minőségi digitális nyomatot biztosítunk prémium tintával 100% pamutvászonra, speciálisan fehérített textúrával. A csillagképeket kézzel dolgozzák fel, és szállítás előtt gondosan ellenőrzik. Az Európai Űrügynökség GAIA küldetésének csillagkatalógusát használtuk, amely egy nagy pontosságú csillagkatalógus. Ezt a csillagkatalógust használjuk bármely múltbeli és jövőbeli dátum vagy hely csillagpozíciójának kiszámításához! A csillagászok gondosan tanulmányozták és megmérték a csillagok helyzetét és a Föld éves Nap körüli pályáját, így matematikai módszerekkel mindig ki tudjuk számítani, hogy mely csillagok vannak vagy lesznek a Föld bármely pozíciója felett! Ezeket a számításokat arra használjuk, hogy egyedi csillagtérképeket állítsunk elő az Ön által kiválasztott helyen és időpontban. Csillagkép rendelésért mindenképpen látogasson el a csillagokalatt.hu weboldalra.