Drakula terápia a körúti orvosi centrumban

Az öregedés egy olyan témakör, amelyről csak nagyon óvatosan érdemes beszélni, ráadásul jól meg kell válogatnunk a szavainkat is, különösen, ha hölgyek jelenlétében diskurálunk ilyesmiről. Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy az évek felettünk is elmúlnak, azonban amíg mindez csak elmélet és a távoli jövő zenéje, addig nem érezzük igazán át a dolog súlyát. Amikor azonban a tükörből már nem az a fiatalos, mosolygós arc köszönt vissza ránk, akit még a régi fényképekről ismerünk, hirtelen belénk hasít a fájdalmas felismerés, hogy bizony, oda lett a fiatalságunk.

A minőségi drakula terápia is e procedúrák közé tartozik. Ez a megoldás attól igazán különleges, hogy nemcsak az arc fiatalítására használhatjuk, hanem fejbőrön, mellen, hason, karon, combon vagy fenéken is alkalmazhatjuk. Ezzel a beavatkozással gyakorlatilag bárhol feszesebbé tehetjük a bőrt a páciens testén. De lássuk hogyan is működik ez a terápia: első lépésben vért veszünk a pácienstől, mégpedig egy olyan kémcsőbe, ami egy különleges gélt tartalmaz, majd elválasztjuk a vérplazmát a vörösvérsejtektől és végül az így kinyert vérplazmát visszajuttatjuk a bőrbe egy injekciós tű vagy egy dermaroller segítségével. A végeredmény pedig önmagáért beszél, ezzel a módszerrel fájdalommentesen eltüntethetjük a ráncokat, a hegeket, valamint a szem alatti árkokat is. A drakula terápia további előnye, hogy a hajnövekedést is elősegíti, ha a vérplazmát a fejbőrbe fecskendezzük.

Ha tehát szeretné visszanyerni arca eredeti formáját és szépségét, akkor válassza bátran a beavatkozás e formáját. Vegye fel velünk a kapcsolatot minél előbb, megtalál minket a korutiorvosicentrum.hu weboldalon. Ne feledje, a mi klinikánk magasan képzett szakemberekkel és forradalmi technikákkal várja a pácienseit!

Vélemény, hozzászólás?