Enchantimalsról pár hasznos információ

Mi ideális ajándék egy kislány számára? Nem meglepő módon a többség valószínűleg a babákra gondolt. Ha pedig babák, akkor mi az Enchantimals babákat ajánljuk.

Enchantimalsról pár hasznos információ a jatektenger.hu webáruházban található. Joggal merül fel a kérdés, hogy mi is az az Enchantimals. Az Enchantimals babák igazán szerethető lány babák, néhány fiú babát is ide értve. Ezek a babák igazán különleges megjelenéssel rendelkeznek, állatszerű fülük és fejdíszük van. Az Enchantimals babák nagyszerű barátságot ápolnak négylábú kedvenceikkel. A babák és a kis kedvencek nagyszerű szórakozást biztosítanak. Ezek az édes kis szerethető babák kaphatók normál és nagy méretben is. A normál méretűek 15,3 cm magasak, míg a nagy méretűek 30 cm-esek. Mindegyik baba színes, mintás ruhával rendelkezik, egy szóval jó rájuk nézni. Az Enchantimals babák kaphatók önállóan csomagban is, de akár szett részeként is.

A babázás mindenképp jó elfoglaltság a kislányok számára. Nem csak azért, mert közben jól szórakoznak, de számos képességük is fejleszthető általa. Többek közt a gyerek finom motorikus mozgása fejlődik, valamint a nyelvi készségek tekintetében is pozitív változások történnek. A babázás által a gyermek könnyebben fel tudja dolgozni az érzelmeket, valamint az őt körülvevő világ számára bonyolult viszonyrendszereit és összefüggéseit. Ezenkívül az erős érzelmeket, mint az agresszió, feszültség, frusztráció is ki tudja engedni a játék által. Könnyen megfigyelhető, hogy a kislány babázás közben általában édesanyja viselkedés mintáját igyekszik leutánozni. A babázás által a gyerek gondoskodást és empátiát tanulhat. Bővebb információk és az Enchantimals babák a jatektenger.hu webáruházban találhatók.

Vélemény, hozzászólás?