Etető tál és etetőautomata olcsón!

A kutyusok életében nagyon fontos az étkezés, ezért az sem mindegy, hogy milyen etető tálba tesszük nekik az eledelt. Webáruházunkban, a tapbar.hu-n rengeteg különböző etető tál közül válogathat, vannak automata etetők és vannak fém tálak is, ráadásul mind kedvezményes áron kapható, ezért érdemes szétnézni kínálatunkban.

Etető tál sokasága elérhető tehát a tapbar.hu weboldalon méghozzá hihetetlenül alacsony árakkal. A Trixie Etetőautomata egy kiváló etető, amely 2×300 ml-es és az etető alatt 2 hűtőtasak van, így a benne levő étel mindig friss maradhat. Két időzítővel be is lehet állítani, hogy az etető mikor nyíljon ki, így a kisállatok akkor is nyugodtan ehetnek, ha önnek éppen el kellett utaznia. Az eszköz könnyen kezelhető, és könnyű tisztítani is. A Tixie Tál Fém kifejezetten spánieleknek készült, és ez a különleges fém etetőtál biztosítja, hogy a hosszú fülű kutyáknak ne érjen bele a fülük az ételbe étkezés közben. A tál teljesen csúszásgátló, hiszen az aljára egy gumi van erősítve.

A Trixie etető és itató automatát meg lehet tölteni étellel és akár itallal is, és ez képes folyamatosan a megfelelő mennyiséget adagolni a kis-kedvenceknek. Az etető akár cicáknak is alkalmas lehet. Amennyiben a továbbiakban is szeretne ezekről a kiváló etető tálakról olvasni, vagy netán átnézné a teljes kínálatot, erre is van lehetősége, csak rá kell kattintania weboldalunkra, a tapbar.hu-ra, és itt mindent megtalál. Kérdések felmerülése esetén bátran vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a tapbar@tapbar.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár a +36 70 418 88 84 telefonszámot is. Az etető tálak tehát elengedhetetlenek ha ön is rendelkezik kutyával vagy macskával, így válogasson bátran webáruházunkban, és garantáltan megtalálja az önnek megfelelőt.

Vélemény, hozzászólás?