Eu domain regisztráció szolgáltatás jó áron

A .eu domainek fő felhasználói a páneurópai vagy határokon átnyúló szándékkal és közönséggel rendelkező webhelyek. Gyakran használják egy webhely „európai identitásának” hangsúlyozására, szemben azzal, hogy a webhely szigorúan nemzeti ccTLD vagy globális „dotcom” jellegű. Az alternatív (opportunista) felhasználások közé tartoznak a baszk weboldalak (mint az Euskadi vagy az Euskara nyelv kezdőbetűi), valamint a román, portugál vagy galíciai személyes oldalak, mivel az eu az angol „I” névmás megfelelője ezekben a nyelvekben.

Eu domain regisztráció a legjobb áron várja az awh.hu weboldalon, ezért megéri ide látogatni, ha önt is érdekelné egy ilyen eu-s domain. Az EU legtöbb országában a nemzeti ccTLD-k birtokolják a piac legnagyobb részét, a fennmaradó rész a .com/.net/.org/.info/.biz címen oszlik meg. Ennek eredményeként a .eu felfelé ívelő csatát vívott azért, hogy jelentős részesedést szerezzen ezeken a nemzeti piacokon. A domináns szereplők általában a nemzeti ccTLD és a .com. A többi TLD, mint például a .net, .org és kisebb mértékben az .info és a .biz fokozatosan kisebb részesedéssel rendelkezik ezeken a nemzeti piacokon. Néhány .eu domain név népszerű volt, például a torrentz2.eu. 2019 novemberében a Tranco rangja szerint a világ 100 ezer legnépszerűbb domainje között több mint 200 .eu domain szerepelt. A második szintű .europa.eu domain az EU intézményeinek webhelyei számára van fenntartva, és az intézmények és ügynökségek a 2006. május 9-i Európa-napon .eu.int domainről .europa.eu domainre váltanak.

Úgy tűnik, hogy a .eu domain regisztrációk száma a 2006. április 7. és 2007. április 6. közötti időszakban egy év során körülbelül 2,6 millió .eu domainnel növekedett. A piac kiigazítása, amely minden domainnév-bővítményben lezajlott, biztosítja, hogy a regisztrált domainek száma csökkenjen, mivel sok spekulatív domain regisztrációt nem újítanak meg. Amennyiben többet tudna meg az eu domainről, látogasson el az awh.hu weboldalra.