Fogimplantátum beültetés

A fogak elvesztése igazi trauma lehet, főleg abban az esetben, ha egyszerre több is kihullik. Nem csak esztétikailag lehet zavaró, de funkcionálisan is kellemetlen, ha nem tud ugyanúgy rágni, mint előtte. Jó hír, hogy van rá mód, hogy újra széles mosolyt villantson ismerőseire.

Fogimplantátum pótlás esetén újra visszanyerheti korábbi fogsorát. Hiányzó fogak esetén sokan takargatják szájukat, vagy ritkán mosolyognak, hogy ne tűnjön fel másoknak az esztétikai probléma. Ez igencsak frusztráló és az ember önbizalmát is alá tudja ásni, így az implantátum beültetésére mielőbb szükség van. Sajnos sok esetben a teljes folyamat hosszadalmas, kivéve akkor, ha az azonnali terhelésű implantátumot választja, mely elsősorban gyorsasága miatt olyan népszerű a páciensek körében. A mai rohanó világban, melyben az egészséges fogsort az igényességgel és az ápoltsággal azonosítják, minél előbb szükség van a gyors pótláslásra, ez pedig ezzel az implantátummal érhető el. További előnye még cukorbetegek, valamint dohányzók is használhatják, ezenkívül azon páciensek, akiknél a beültetés sikertelen volt.

Az azonnali terhelésű implantátum mindezek mellett nagyon biztonságosak is. A gyorsaságnak egyik nagy előnye, hogy a kezelés ideje lerövidül, így kevesebbszer kell fogorvoshoz járni, amivel időt és egyben pénzt is megspórolhat. Valamint ennek az implantátumnak köszönhetően nincs szükség költséges csont beültetésre. A bővebb információkért az azonnali terhelésű implantátumokat illetően látogasson el a Relax Dental Center weboldalára és informálódjon a leírások alapján vagy vegye fel velük a kapcsolatot. Ezenkívül tájékozódhat a további szolgáltatások tekintetében. Valamint, akár felmerülő kérdéseit is felteheti.

Vélemény, hozzászólás?