Gyermek szépségverseny – gyermeki tehetségek

Itt a lehetőség, hogy megmutassa az egész országnak, hogy az Ön gyermeke más, sokkal több van benne, mint az átlagban. Használja, ki ezt a különleges adottságot, mellyel a gyermeke rendelkezik és jelentkezzenek.

Gyermek szépségverseny kiváló lehetőséget nyújt mindazok részére, akik nem félnek a szerepléstől, a közönségtől és a reflektorfénytől. A www.kasszandra.hu weboldalára kattintva bővebb információkat talál. A honlapunkra látogatva pár kattintás által könnyedén kitöltheti a jelentkezési űrlapot, amely mellé csak egy fényképet kell csatolnia. A jelentkezést követően 8-10 munkanapon belül értesítjük, amennyiben pozitív elbírálásban részesült. Az elbírálást követően a szerződéskötés és a sorozat fotózás következik. A fotózáson készült fényképek közül együtt válasszuk ki a szülőkkel a legjobban sikerülteket. A későbbi versenyek során, ezekkel a képekkel indulhat a versenyző. Az országos szépségversenyre minden olyan gyermek jelentkezhet, amely nem töltötte be még a 16. életévét. A versenyeken való részvétel mindenki számára teljesen ingyenes.

A vetélkedők kiváló hangulatáról és a jó szórakozásról bohócok, bűvészek és zenekarok gondoskodnak. Továbbá a gyerekek részére vetélkedők és közös játékok is megszervezésre kerülnek. A verseny végkimenetelétől függetlenül, minden induló ajándékban részesül. A helyezettek további értékes jutalmat vihetnek haza, mint pl. vásárlási utalvány, ajándékcsomagok és az egész család részére szóló wellness hétvégét. Az online jelentkezés mellett, jelentkezhet még akár személyesen is az ország több pontján megrendezésre kerülő válogatókon. További információt a 0670-562-03-95 telefonszámon kaphat. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi megadjuk a gyermekének azt a csillogást melyre már régóta vágyott!

Vélemény, hozzászólás?