Házhoz rendelés nem csak házhoz

Legyen az online vásárlás vagy egymás közti csomagküldés, amikor megérkezik a rendelt csomag, akkor otthon kell lennünk ahhoz, hogy átvehessük azt, viszont ez nem mindig megvalósítható, hiszen amikor a csomagok érkeznek, az emberek nagy része éppen dolgozik, vagy iskolában van.

Házhoz rendelés nem csak házhoz elérhető igazán kedvező áron a mixpakk.hu weboldalon, tehát ha ön sem tartózkodik éppen otthon amikor megérkezik a csomagja, akkor ne csüggedjen, hiszen vannak más lehetőségei is. Vannak olyan szállító cégek, amelyek egy bizonyos átvételi pontba szállítják a csomagokat, így ön akármikor felveheti azt onnan anélkül, hogy ki kéne hagynia a munkát vagy éppen az iskolát. Ezek a pontok nagyban megkönnyítik a szállítást, ráadásul a kiszállítók életét is megkönnyítik ezzel. Az átvételi pont lehet akár a munkahely, illetve otthona közötti is, így amikor hazafelé jön a munkából, akkor akár fel is veheti a csomagot.

A kiszállítás mindig a délelőtti, illetve kora délutáni órákban történik, ezért sokszor problémát okoz az, hogy nem mindenki tudja időben átvenni a csomagokat. Amennyiben többet szeretne megtudni a házhoz rendelésről és más lehetőségekről mindenképpen keresse fel a mixpakk.hu weboldalt, hiszen itt több információt és részletet is megtudhat a témával kapcsolatban, ráadásul elolvashatja alapszolgáltatásainkat is, tehát megéri benézni weboldalunkra. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a házhoz rendelésről és a kiszállításról ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@mixpakk.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 407 66 55 telefonszámot és mi azonnal választ adunk majd minden feltett kérdésre. Érdemes minket választani ha házhoz szeretne rendelni valamit, de tudnia kell, hogy mi nem csak házhoz szállítunk.

Vélemény, hozzászólás?