Helyhez kötött vagy hordozható nyomtató a jobb?

A címkenyomtató megválasztásánál az egyik legfontosabb szempont, hogy naponta hány címke kerül nyomtatásra így az nagyban segít eldönteni, hogy milyen típusú nyomtatóra, nyomtatási módra és milyen egyéb funkciókra lehet szükségünk.

Címkenyomtató legfőbb jellemzői, hogy messze ezeket nevezhetjük a legsokoldalúbb és legrugalmasabb nyomtatóknak. Mivel ezek a fajta készülékek bármilyen fajta nyomtatásra képesek, és mindezek ellenére kis helyet foglalnak. A nyomtatók között a legfőbb különbségnek azt nevezhetjük, hogy milyen nyomtatási mennyiséget tudnak kezelni. A nyomtatókat csoportosíthatjuk típusuk, méretük és attól függően, hogy címkét, jegyet, nyugtát vagy csuklópántot szeretnénk nyomtatni velük. Az asztali nyomtatók általában kisebb volumenűek, melyeknek heti 500 címke az átlaga. Az effajta nyomtatók tökéletesen alkalmazhatóak irodákban vagy kiskereskedelmi egységekben. Az ipari nyomtatók nagyobbak és strapabíróbbak is, mint az asztali társaik. Jellemzőbb még rájuk, hogy sokkal masszívabb kialakítással rendelkeznek. Ezek a nyomtatók nagy mennyiségű címke nyomtatására vannak tervezve, akár napi több ezer címkét is képesek kinyomtatni.

A mobil nyomtatókat legfőképpen az jellemzi, hogy hasonlóak, mint a többi thermál nyomtató csak rendelkeznek azzal a tulajdonsággal, hogy sokkal nagyobb szabadságot biztosítanak, hiszen nem rendelkeznek csatlakozókkal. Amennyiben Ön is szeretne egy jó minőségű címke nyomtatót vásárolni, akkor keresse fel a www.webshop.vonalkod.eu holnapunkat, ahol a teljes kínálatunkat megtekintheti. A vállaltunk már több mint 19 éves tapasztalattal rendelkezik, így bármilyen kérdéssel vagy igénnyel nyugodtan felkereshet bennünket. Elérhetőségink a +36 30 9929140-es telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?