Honnan tudjuk, hogy páros vagy páratlan hetet írunk?

Még az oviban megtanuljuk, hogy a hónapok 30 vagy 31 napból állnak. Azt, hogy páros, illetve páratlan héttel állunk szemben az viszont sokszor fejtörést okozz sokunk számára. Szinte semelyik naptárakban nincsenek feltüntetve, hogy az év hanyadik hetében járunk, és az vajon páros vagy páratlan hét.

Páros vagy páratlan hét van, azt ma már szinte mindenki könnyedén leellenőrizheti az internet segítségével. Amennyiben Önnek is fontos tudni a munkájából kifolyólag, hogy páros vagy páratlan hetet írunk, kattintson a www.pontosido.com weboldalara. Talán bele sem gondolunk, hogy mennyire hasznos tudnunk, hogy épp milyen hétben járunk, viszont számos olyan szolgáltatóval találkozhatunk, melyek páros, illetve páratlan hetek váltakozásával, változik az ő munkaidejük is. Legjobb példa talán erre az orvosi rendelők. Általában páros heteken délelőtt, páratlan heteken pedig délután dolgoznak. Amennyiben a www.pontosido.com weboldalara látogat, további fontos információkkal szolgálunk.

Megtekintheti, hogy a folyó év hanyadik hetében járunk, mikorra esnek az állami ünnepek és a munkaszüneti napok, továbbá azt is megtekintheti, hogy hány hosszú hétvégére számíthat 2018-ban. Nap, mint nap találkozunk olyan dolgokkal, melyekhez szükségünk van, hogy tudjuk az év hanyadik hetében járunk, és az páros vagy éppen páratlan hét. A weboldalunk nagyban segítségre lehet, hiszen előre tisztában lesz azzal, hogy az ünnepnapok milyen napokra esnek, illetve melyik heteken lesznek hosszú-hétvégék, így nyugodtan szervezhet előre kirándulást, utazást vagy családi programot. A www.pontosido.com weboldalon arról is tájékoztatjuk mindennap, hogy azon a napon éppen milyen névnapot ünnepelünk és, hogy melyik családtagját, barátját kell, hogy felköszöntse.

Vélemény, hozzászólás?