Hot wheels garázs cápás hurokkal

A hot wheels garázs egy nagyszerű játék olyan kisfiúk számára, akik sok kisautóval rendelkeznek és egy helyen szeretnék ezeket tárolni. A hot wheels csomagban van  hurok és ugrató rámpa, 2 darab hot wheels kisautó, 90 darab parkolóhely, 4 emeletes kialakítás lifttel együtt, valamint beépített versenypálya is.

Hot wheels garázs cápás hurokkal rendelhető pénztárcakímélő áron a jatek-webaruhaz.hu weboldalon ráadásul ha tőlünk rendel akkor villámgyors kiszállítást biztosítunk. Ha az ön kisfia is egy szuper garázsra vágyik, akkor rendelje meg neki ezt a játékot és garantáltan örökké hálás lesz érte. A garázsban könnyen és egyszerűen tárolhatja majd az autókat, akár 90 darabot is. A garázsban be van építve egy versenypálya is, emellett pedig egy lifttel is rendelkezik, így a négy különböző szinten akár szállíthatja is az autókat. A játék igen látványos ezzel a garázzsal és a benne levő versenypályával hiszen érdekes ugratókra és hurkokra terelheti az autókat. A játékkal 5 éves kortól ajánlott játszani, műanyagból készült és 61x 76x 17cm méretű.

Amennyiben bővebb leírást és további információkat szeretne megtudni a hot wheels cápás hurokkal rendelkező garázsról, a rendelésről és az árakról, vagy a garanciáról, akkor itt a helye nálunk, csak látogassa fel bátran weboldalunkat, a jatek-webaruhaz.hu-t, és itt megtalálhatja majd a teljes játékkínálatot is, ezért nézzen be hozzánk és garantáltan nem fogja majd megbánni. Ha esetleg kérdéseket szeretne feltenni nekünk a hot wheels játékokkal, a fizetési módokkal vagy a kiszállítással kapcsolatban, akkor vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot és itt egyetlen kérdése sem marad majd válasz nélkül, hiszen csapatunk mindenkinek válaszol.

Vélemény, hozzászólás?