Idősödő férfiak csontritkulása

A férfiak csontritkulása nagyban függ a koruktól. Minél idősebb egy férfi annál kisebb a csontképzés a szervezetében. Ezért nagyon fontos az, hogy az idősödő férfiak évente legalább egyszer kivizsgáltassák magukat, hogy még időben észre lehessen venni a beálló csontritkulást! Ön is szeretne tenni egy fontos lépést egészsége érdekében? Akkor olvasson tovább, és tudjon meg többet!

Idősödő férfiak csontritkulása egy az idő szempontjából nagyon hosszú folyamat, hosszabb mint nők esetében. A férfiak csonttömege nagyon, mint a nőkéi, azonban a sűrűségben megegyeznek. A csontritkulást úgy is emlegetik, mint „néma járvány”, hiszen lassan alakul ki és nem vehető észre azonnal. Idő kell neki, míg az ember felfigyel rá, ezért ajánlott az évenkénti kivizsgálás minden férfi számára. Tudni kell azt, hogy jóval több férfi hal meg csonttörés következtében, mint nő, ami talán szintén arra ösztönöz minden férfit, hogy jobban odafigyeljen csontjai egészségére! Azoknak a magyar férfiaknak, akik már betöltötték az ötvenedik életévüket összesen 6 százaléka küzd csontritkulással, más néven osteoporsisban.

Ha ön is úgy érzi, hogy valószínűleg csontritkulása van, vagy csak szeretne biztos lenni abban, hogy nincs, akkor éppen a megfelelő helyen jár. Kiváló szakembereink állnak az ön rendelkezésére is, és szívesen segítenek önnek az egészsége megőrzésében, vagy éppen visszaszerzésében. Kivizsgálásra időpontot kérhet Dr. Kopa Zsolt-tól, vagy Dr. Szabó Ferenctől! Ezt megteheti online vagy éppen telefonon. Elérhetőségeink a következők: info@boc.hu, +36 30 870-74-27, +36 30 372-68-32! Keressen minket bátran, hiszen megéri! Minden további hasznos információt megtalál a www.belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon! Keressen minket bátran elérhetőségeinken keresztül!

Vélemény, hozzászólás?