GPS nyomonkövetés

Intelligens GPS nyomkövető megoldások az X-GPS System Zrt-től

A modern vállalkozásoknak innovatív megoldásokra van szüksége a siker érdekében! Gyakran hallani, hogy az információ hatalom, ezzel pedig mélységesen egyetértünk! Ön mindent tud a vállalkozásában működő gépjárműveiről? Nem csak arra gondolunk, hogy milyen műszaki állapotban vannak ezek a járművek. Pontosan megtudja mondani, hogy melyik jármű épp hol tartózkodik? Vagy épp milyen üzemanyag felhasználással rendelkezik? Azt gondolja ezt lehetetlen hirtelen megmondani? Az intelligens GPS nyomkövetőnek köszönhetően nem az! Minél több információval rendelkezik a gépjárművek kapcsán, annál jobban megtudja fogni a költségeket és hatékonyabbá válhat cége!

GPS nyomkövetés több szempontból is előnyös! Az X-GPS System Zrt GPS Flottakövetés szolgáltatás számos valós idejű adatot, üzemanyag elemzést és riasztást kínál az ügyfél számára, akinek így még hatékonyabbá, sikeresebbé válhat cége. Talán elképzelhetetlennek tűnhet, hogy minden egyes járművéről megmondja, hogy éppen hol tartózkodik, azonban a modern, innovatív GPS technológiának köszönhetően, ez ma már egyáltalán nem lehetetlen. Az online nyomkövetésnek hála valós időben követheti a cég tulajdonában lévő gépjárműveket, ellenőrizheti az útjukat, valamint az üzemanyag felhasználás kapcsán is pontos információk kerülnek a birtokába. A legtöbb fuvarozó cég tulajdonos körülbelül tisztában van az üzemanyag költségekkel, azonban pontos, naprakész információkkal nem rendelkeznek. Egy fuvarozó cég számára az üzemanyag jelentős kiadást jelent, éppen ezért fontos tisztában lenni az üzemanyaggal kapcsolatos kiadásokkal. A GPS nyomkövetés rávilágít a pontos üzemanyag kiadásokra, illetve az üzemidő, üzemanyag, valamint kilométer visszaélésekre.

A GPS nyomkövetéssel számos hasznos információ birtokába juthat, melynek köszönhetően a cég pénzügyeit is sokkal jobban tudja kontrollálni. A GPS flottakövetés szolgáltatás keretein belül lehetősége van Geofence területeket vagy POI pontokat létrehozni. A virtuális kerítés megalkotásával értesítéseket abban az esetben, ha a cége gépjárműve elhagyja a kijelölt területet vagy a területre érkezik. A GPS nyomkövetésnek köszönhetően a jármű eltulajdonításától sem kell félni, hiszen a jármű biztosan meglesz. Az X-GPS innovatív megoldásai többek közt alkalmazhatók a mezőgazdaság, személyszállítás, olaj- és gázkitermelés, logisztika, építőipar területén!