Játékautó és jármű választék hatalmas kínálata!

Függetlenül attól, hogy saját gyerekeink, vagy barátaink vagy családtagjaink gyerekéről van szó, soha nem állunk meg, hogy megfontoljuk a játék szerepét a gyermekek életében. Csak természetesnek vesszük, hogy az időt játékkocsik tolásával vagy sárkányok legyőzésével (vagy néha mindkettővel) töltik, és bár ez szórakoztató, nem tulajdonítanak ennek jelentőséget.

Játékautó és jármű kapható a jatek-webaruhaz.hu weboldalra kattintva, tehát ne vesztegesse az idejét, nézzen be hozzánk még ma és megtalálhatja a legszuperebb játékautókat. Ez a tökéletes pillanat az autók, dömperek és más járművek játékának bevezetésére. Nem mintha valószínűleg sok bátorításra lenne szükségük: a fiúkat különösen az első születésnapjuk előtt úgy tűnik vonzza bármi, amin kerekek vannak (a hím majmokkal végzett kutatások azt mutatták, hogy ők is jobban szeretik a kerekes játékokat, mint a babákat). Javíthatja a gyermek „durva motorikus készségeit”-ezek azok a nagy fizikai mozgások, mint az elérés, a hajlítás, a tolás, a húzás, valamint az egyensúly és a koordináció.

A legegyszerűbb értelemben a gyerekek megtanulják mozgatni a dolgokat. Látják, milyen gyorsan vagy lassan gurulnak a játékok, és megtudják, mit tehetnek attól függően, hogy mekkora nyomást gyakorolnak rájuk. Ez egy korai lecke saját erejének megismerésében. Ha ön szülő, az elmúlt néhány évben a STEM oktatással kapcsolatos üzenetekkel bombázták. A tantervi változtatásoktól kezdve a STEM-alapú játékokig ez a rövidítés mindenhol felbukkan. Ha még nem hallotta, a STEM tanulás a természettudományok, a technológia, a mérnöki tudomány és a matematika oktatásáról szól. Mégis, ahelyett, hogy ezeket a tudományágakat külön kezelné, a STEM megközelítés mind a négy valós alkalmazásaira összpontosít, mint egy összefüggő tanulási modell. Játékautókkal is fejlesztheti a STEM-et ezért nézzen be a jatek-webaruhaz.hu weboldalra.