Kedvező árú cityboard

A cityboardok remek kikapcsolódási lehetőséget jelentenek, ráadásul a koordinációs képességet is tudják fejleszteni, ezért érdemes szert tenni egyre. Az elektromos jármű egyszerűen megküzd az emelkedőkkel és könnyen alkalmazkodik a körülményekhez. A cityboard a technika legújabb vívmánya, ezért érdemes kipróbálnia mindenkinek!

A cityboard ár megtekinthető weboldalunkon, a kulonlegesbolt.hu-n a cityboardok leírása, illetve képe mellett. A Hoverboard A6 piros-fekete színben kapható, és ez a hoverboard erős és strapabíró Samsung akkumulátorral rendelkezik, ami kibír 15-30 kilométernyi utat is. A cityboard használata rendkívül egyszerű, csak rá kell állni a járműre, majd előre és hátra helyezni a testsúlyt, ha pedig kanyarodni szeretne, akkor jobb vagy bal oldalra billentse lábát. A cityboard maximum 120 kg súlyt bír el, de működéséhez minimum 20 kg szükséges. A cityboardokhoz külön burkolat, illetve egyéb tartozékok is kaphatóak.

Cityboard vásárlása előtt mindig a kerekekre figyeljen, hiszen a kerékméret nagyon fontos lehet cityboard vásárlásnál. Ha tőlünk rendel cityboardot, akkor cégünk már 1-2 munkanap alatt leszállítja önnek ráadásul teljesen díjmentes házhozszállítással és egy éves garanciával. Ha többet szeretne megtudni ezekről a kiváló, korszerű járművekről, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat a kulonlegesbolt.hu-t, hiszen itt megtalálhatja a teljes kínálatot is bővebb leírás mellett. Amennyiben kérdéseket tenne fel nekünk valamelyik termékünkről ezt is nyugodtan megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a hello@kulonlegesbolt.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 249 38 39 telefonszámot és mi minden kedves érdeklődő kérdésére szívesen válaszolunk. Vásároljon cityboardot a magas szintű kikapcsolódásért és szórakozásért!

Vélemény, hozzászólás?