Kenneth Cole órák – ha fontos a megjelenés

Kenneth Cole nem is hitte, hogy a ruházat és egyéb kiegészítők gyártása mellett az órák gyártásával és forgalmazásával is beírja magát a divatvilág történelmébe. Hála ötletének és ambícióinak, mára egy nagyon ismert és kedvelt márkát tudhatunk a neve mögött.

Kenneth Cole órák abszolút azok számára készülnek, akik követik és szeretik a divatot, a megnyerő stílust, a különleges megjelenést. Ezek az órák nem átlagos designnal vannak ellátva! A nemesacél tokozással készült órákat különleges és egyedi formatervezés jellemzi, más márkával szinte összetéveszthetetlenek a Kenneth Cole órák. Legyen szó szögletes vagy kerek, kövekkel díszített vagy egyszerű megjelenésről, ez a márka minden igényt kielégít.

A Kenneth Cole órák szíjazása átlagon felüli kialakítással bír. Vékony vagy keskeny, nemesacél szemekből vagy valódi bőrből, különböző kidolgozással készült szíjak teszik egyedülállóvá ezt a márkát. A színek játéka és az óralapok designja pedig csak emel a fényét a termékeknek. Mindezt nagyon kedvező áron. A Kenneth Cole órák kifinomult kivitelezése megállja a helyét bármilyen eseményen, a hölgyek csuklóján. A gyártó a stílus mellett nem feledkezett meg a magas minőségről sem. Az orazuzlet.hu oldalon vásárolható órák anyagukban és kivitelezésükben egyaránt magas színvonalat képviselnek. Vízállóságukról és egyéb funkcióikról a részletes termékleírásban tájékozódhatnak a megrendelők. A gyártó két év garanciát vállal a Kenneth Cole órákra. A stílusos órák megrendeléskor díszdobozba kerülnek, majd további gondos csomagolásban kerül átadásra a futárnak, hogy garantáltan sértetlenül érkezzen meg a kiszállítási címre. Ettől a márkától garantáltan minden hölgy elolvad, így tökéletes ajándék, minden korosztály számára! Keressék bátran a weboldalt és válasszák ki a rengeteg modell közül a legszimpatikusabbat, hogy mielőbb a csukló éke lehessen!