Kényelmes extrém szállás

A treehouses.hu weboldalon négy különböző lombház megtekintésére van lehetőség, hiszen van juharból készült, éderből készült, bükkből készült, illetve tölgyből készült lombházunk is, amelyek természetesen különböző árakkal rendelkeznek. Ezekben a lombházakban garantáltan nyugodtan pihenhet, hiszen ezeket nem a város zaja veszi körül, hanem a csendes erdő.

Extrém szállás elérhető a treehouses.hu weboldalon méghozzá esztétikus, kényelmes és nyugalmas szobákkal, alacsony árakkal és érdekes programokkal, ráadásul ha ellátogat valamelyik szállásunkra, megtekintheti a lombházak környékét is és különböző kalandokban lehet része. Nálunk arra is van lehetősége, hogy a szabadban található forró pezsgő medencében pihenjen és relaxáljon párjával, tehát ha ön is luxus körülmények között szeretne eltölteni egy hétvégét távol a nagyvilág zajától, akkor érdemes elgondolkodni erdei lombházainkon. Ha hozzánk fordul, akkor garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagodik majd az egész családja.

Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a lombházakról, az árakról, vagy lombházat szeretne foglalni, akkor mindenképpen vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@treehouses.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza telefonszámunkat a +36 20 618 9900-át és csapatunk választ ad majd minden kedves érdeklődőnek. Weboldalunkon egy űrlapot is kitölthet, amiben csak nevét, e-mail címét, telefonszámát és üzenetét kell megadnia nekünk. Amennyiben még több részletet szeretne megtudni a különböző lombházakról és megtekintené a Tölgy Lombház, az Éder Lombház, a Bükk Lombház, vagy éppen a Juhar Lombház illusztrációit nem árthat felkeresni weboldalunkat a treehouses.hu-t. Bővebben ezekről a szállásokról weboldalunkon olvashat.

Vélemény, hozzászólás?