Kézi vagy gépi mosogatás által lesznek tisztábbak az edények?

Az idősebb generációk kitartanak a kézi mosogatás mellett, míg a fiatalabbak egyre jobban preferálják a gépi mosogatást. És 2018-ban kijelenthetjük, hogy mára már nagyobb előnyt élvez a gépi mosogatás.

A mosogatószerek használata kézi mosogatás esetén nagy odafigyelést igényel. Állandóan folyatjuk a vizet, mely nagy pazarlást von maga után. Míg a mosogatógép többszöri feltöltés alkalmával, ugyan azt a vizet forgatja sokkal nagyobb hőfokon, mint mi a kézi mosogatás alkalmával használunk. Ezáltal a zsíros szennyeződések is könnyebben feloldódnak. A konyhai mosogató a kimutatások alapján, sokkal több szennyeződést rejt, mint egy fürdőszoba. Ez a baci telep, pedig nem más, mint a mi mosogatószivacsunk, mellyel tisztára mossuk a tányérokat és az edényeket. A mosogatógép maga fűti a vizet, így energiát is spórolhatunk. A gépi mosogatószerek sokkal erőteljesebb összetevőket tartalmaznak, mint amelyeket a kézi mosogatáshoz használunk.

A mosogatógépek megjelenéskor a tablettás mosogatószerek voltak a legjobbak, melyet beszerezhettünk. Ezek az idő során sokat fejlődtek, jobb lett az oldódásuk, tisztító képességük. Az igazán nagy áttörést a folyékony mosogatószerek hozták el. Teljesen feloldódnak, nem akadnak el a gép egyik sarkában. Így garantált a tisztaság. Ha gépi mosogatószer, akkor Finish. Több, mint 50 éve fejlesztik és tökéletesítik a technológiát a legjobb eredmény érdekében. Mára már kivívta magának a Gyémánt Sztenderd megnevezést, mely a ragyogó, tiszta edényeket foglalja magába. Egyaránt kiváló eredményt hoz a Finish Power gél és a Finish All in mosogató tabletta. A Power gél folyékony gél gyorsan feloldódik és a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja, míg az All in mosogató tabletta pezsgő powerball-lal rendelkezik. Erőteljes összetevőket tartalmaz, melynek következménye a tiszta edények, a só funkciója által pedig magasabb csillogást érünk el.

Vélemény, hozzászólás?