Költöztetés Budapest területén is

Egy költözés nagy gonddal jár, nagyon kifáradhatunk benne. Ezek mellett stresszes is lehet, főleg ha nem rendelkezünk a bútorok szállítására megfelelő eszközzel, illetve szerszámokkal, melyekkel a szét- és összeszereléseket végezhetjük.

Költöztetés Budapest és az egész ország területén, kedvező áron az Unió Teher-rel. Költözködjön a hét bármely napján, állunk szolgálatára a lakossági és céges ügyfeleinknek egyaránt. Mi a költöztetés előtt felmérést végzünk, melyet Budapesten és környékén díjmentesen biztosítunk. Nálunk minden ügyfél egyedi igényét igyekszünk kielégíteni, egyedi árakkal. A hagyományos költöztetés mellett, tehertaxi szolgáltatást, reptéri transzfert és fapados költöztetést is biztosítani tudunk. A költözködés során, a bútorszállítás szokott a legnagyobb fejtörést okozni, hisz nem biztos, hogy szét- és összeszerelésüket szakszerűen meg tudjuk oldani, esetleg nem rendelkezünk erre megfelelő járművel. A hosszú út is gondot okozhat, például ha külföldi bútorszállításról van szó. Cégünk mindezeket vállalja, mi levesszük a terhet ügyfeleink válláról, épségben elszállítunk minden bútort, a megfelelő csomagolással. Hatékony és a lehető legbiztonságosabb módon juttatunk el csomagokat, rakományokat kis és nagy távolságokra egyaránt.

Mi Budapesten kívül az egész ország területén végzünk fuvarozást, és még nemzetközi szállításra is szakosodott vállalkozás vagyunk. Már több mint 15éves szakmai tapasztalat áll a hátunk mögött, sikeresen hajtottunk végre több ezer kisebb és nagyobb fuvarozást. Sikerünket a szállítómunkásoknak és a sofőröknek köszönhetjük, hisz ők segítenek, hogy színvonalas szolgáltatásban legyen része minden ügyfelünknek. Látogasd meg unioteher.hu weboldalt, olvasd el költöztetési tippjeinket, hogy valóban stressz mentes legyen a költözködésed.

Vélemény, hozzászólás?