Komplex autóklíma szolgáltatás a Kovács Autó Szervizben!

A szakemberek azt javasolják, hogy az autó klíma rendszere évente két alkalommal, tavasszal és ősszel legyen átvizsgáltatva. Ezenkívül nem a pollenszűrő cseréjéről sem szabad elfeledkezni, melyre évente kell sort keríteni. A Kovács Autó Szervizben minőségi klíma szolgáltatások érhetők el!

Autóklíma javítás Szeged kiváló árakon – Akár klímatisztításról, klímajavításról vagy klímatöltésről legyen szó, a Kovács Autó Szerviz áll Ön és autója szolgálatára. A szakemberek egyidőben akár több gépjármű klímagáz töltését is el tudják végezni. A szervizben a hibrid hajtású gépjárművek klímarendszerét is hatékonyan fel tudják tölteni. Abban az esetben, ha a klímakarbantartási csomagot választja, akkor a töltés mellett ózonos fertőtlenítést is végeznek a szakemberek, mely igen hasznos eljárás egészsége érdekében. Bizonyos esetekben klímaszivárgás tesztet is végeznek a szakemberek. Ezt akkor végzik el, ha a rendszer tömítetlensége miatt a klímagáztöltés nem lehetséges. Nagyon sok esetben a klímagázvezetékek csak nehezen hozzáférhetők, így a hiba pontos megállapításához szivárgásteszt elvégzésére van szükség.

A folyamat során az üres rendszert egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett speciális gázkeverékkel meghatározott nyomásértékre feltöltik. Nagyobb mértékű szivárgás esetén a rendszerből kiáramló hűtőközeg jól hallható, valamint a tömítetlenség miatti gyors nyomáscsökkenés a csatlakoztatott nyomásmérő órán is jól megfigyelhető. Abban az esetben, ha csak csekély mértékű szivárgásról van szó, az komoly fejtörést okoz a szakembereknek, viszont a Kovács Autó Szerviz munkatársai az ilyen esetekre is fel vannak készülve! Ha szeretne bővebben tájékozódni vagy időpontot foglalni, akkor látogasson el a ka-autoszerviz.hu weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?