Magán nőgyógyászati rendelés Debrecen komplex vizsgálatokkal várja

A nők életében nagyon fontos, hogy fordítsanak időt az éves nőgyógyászati vizsgálatok elvégzésre. Ugyanis ezeknek a szűréseknek köszönhetően, nagyon sok betegséget előzhetünk meg.

Magán nőgyógyászati rendelés Debrecen várja minden kedves páciensét. A rendelőben Dr. Tornai Péter szülész-nőgyógyász adjunktus fogadja a betegeket. A magánrendelő 2002-óta működik, ám több mint 30 éves szakmai tapasztalttal rendelkezik. A nőgyógyászati vizsgálat a nők számára egy nagyon kiszolgáltatott és kellemetlen helyzet tud lenni, ám mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden páciens a legnagyobb nyugalomban és mosollyal az arcán távozzon tőlünk. A magánrendelőnk nyugodt és kellemes közegben várja a betegeket, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy még kellemesebbé tegyünk a várakozással töltött időt. A pácienseink mindig előre egyeztetett időpontra érkeznek, így próbáljuk minimalizálni a várakozási időt. A magánrendelő a legkorszerűbb műszerparkkal van felszerelve, továbbá mindenben megfelel a modern szülészeti és nőgyógyászati ambuláns ellátás követelményeknek.

A legfőbb célunk a magánrendelő megnyitásával az volt, hogy egy sokkal belsőségesebb orvos és beteg viszonyt alakíthassunk ki. Nálunk a rendelés nem futószalag szerűen történik. Sokkal inkább arra törekszünk, hogy minden egyes páciensre elegendő időt fordítunk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést kattintson a honlapunkra, ahol minden további szükséges információt megtalál. A weboldalunkat a www.mamadoki.hu –ra kattintva találja. Időpontot a +36 30 958 2421-es telefonszámon kérhet! Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a magánrendelőnkben minden szükséges vizsgálatot elvégzünk kedvező áron!

Vélemény, hozzászólás?