Magas szakértelmű orvosok várják a belvárosi orvosi centrum fül-orr gégészetén

A halló és a szagló szerveink igen érzékenyek, főleg, ha különböző allergiákról van szó, vagy szénanátháról, illetve gyulladások is kiválhatnak panaszokat.

A fül-orr gégészet rendelője kifejezetten magas szakértelemmel rendelkező orvosokkal rendelkezik, így bármilyen panasz esetén nyugodtan fordulhat hozzánk. Legyen szó arcüreggyulladásról, orrvérzésről, középfülgyulladásról, szénanátháról, szájüregi rákszűrésről vagy HPV vizsgálatról, illetve gócvizsgálatról mi állunk rendelkezésére. Sajnos manapság egyre több olyan esetről hallani, hogy fiataloknál jelentkeznek rákos megbetegedések. Magyarországon évente 1000-2000 megbetegedést regisztrálnak, melyből 400-500 veszíti élét. Ám ami igazán drasztikus, hogy az elhalálozottak életkora egyre fiatalabb. Legtöbb esetében 40 év körüli nőkről beszélhetünk. Ennek az egyik legfontosabb elkerülési módja az éves szűrővizsgálat, amely nőkre és férfiakra egyaránt vonatkozik.

Ráadásul egy ideje már erre kialakított oltás is kapható, ám ez mellett más módon is védekezhetünk ellene. Sokan most elgondolkodnak, hogy vajon mit is kellene tenni, de semmi sem jut az eszébe, hiszen nem orvos, de a lényeg abban rejlik, hogy egészen apró lépésekkel tehetünk a betegség elkerülése ellen. Fontos, hogy minél több emberhez eljusson az, hogy tehetünk ellene, és tájékozódjanak róla. Ráadásul a legtöbben nem is tudják, hogy a vírus a férfiakat is érintheti. Náluk nem jelentkeznek olyan drasztikus tünetek, mint a nőknél, de könnyedén tovább adhatják. Tegyen az egészségéért minél hamarabb, és kérjen előre egyeztetett időpontot. Minden további információt megtalál a www.belvarosiorvosicentrum.hu honlapjára kattintva, illetve elérhetőek vagyunk a +36 30 870 74 27-es telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?