Minőségi címkenyomtató raktárról

A címkenyomtató egy speciális célú nyomtató, amelyet úgy alakítottak ki, hogy címkéket és vonalkódokat nyomtasson öntapadó címkékre, kartonra, hengerelt papírra.  Más címkenyomtatókat úgy terveztek, hogy fóliára és fóliafelületre nyomtassanak.

Címkenyomtató raktárról vár mindenkit a digilabel.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és itt mindent megtalál a címkenyomtatókról ami csak érdekelheti ráadásul villámgyors kiszállítást biztosítunk ha tőlünk rendel. A címkenyomtatók általában kapcsolódnak a számítógépekhez, hogy feldolgozzák a nyomtatási feladatokat, vagy önálló eszközként működjenek a beépített operációs rendszeren keresztül. A hőnyomtatási technológia áll a címkenyomtató működésének középpontjában. 2 típusú címkenyomtató készül: közvetlen termikus és hőtranszfer címkenyomtatók. Direct Thermal – Ez a címkenyomtató hőt használ vonalkódok, címkék, grafikák és szövegek kinyomtatására, a címkék formáinak és anyagainak közvetlen sötétítésével. A nyomatok érzékenyek a szélsőséges hőre vagy fényre. Legjobb a rövid eltarthatóságú monokromatikus címkék nyomtatására. A közvetlen hőcímkenyomtatók összességében olcsó nyomtatási platformot kínálnak, mivel nem igényel semmilyen fogyóeszközt.

Hőtranszfer – Az említett címkenyomtatóhoz szénszalagok használatára van szükség viasz vagy gyanta minőségben. A hőátadás mechanizmusa meglehetősen eltér a társaitól, mivel hőt alkalmaz az aljzatokra, és a nyomatókat továbbítja az űrlapra; innen ered a neve. Ez lehetővé teszi a nyomtató számára, hogy nagy sűrűségű nyomatókat is készítsen, amelyek színesek is lehetnek. A közvetlen hőegységekhez képest a hőátadó nyomtatók éles és fényes nyomatókat nyújtanak, és sokkal hosszabb eltarthatóságot kínálnak. Több alkalmazást is magában foglal, beleértve a táblákat, a termékazonosító címkéket, az eszközcímkéket és még sok mást. Amennyiben többet tudna meg kattintson a digilabel.hu-ra.

Vélemény, hozzászólás?