Minőségi féktárcsa eladó online

A féktárcsákat nagyon nagy mechanikai és hőterhelésnek teszik ki. Ehhez járulnak hozzá olyan környezeti tényezők is, mint az esővíz, az útról származó piszok és egyéb szennyeződések.

Minőségi féktárcsa eladó online az alkatreszek.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma ha önnek is féktárcsára lenne szüksége, hiszen nálunk minden autómárkához találhat majd megfelelő féktárcsát méghozzá a lehető legjobb áron, gyors kiszállítással. A féktárcsák is, természetes mint más alkatrészek, kopásnak vannak kitéve. A féktárcsák állapotát minden jármű-ellenőrzés során ellenőrzik. Ha elérték a kopási határértéket, azokat ki kell cserélni a fékrendszer megbízható működésének biztosítása érdekében. Sok gyártó már elkezdett bevonatos féktárcsákat kínálni a fékjavításhoz. Az ilyen típusú féktárcsák speciális festékkel vannak bevonva, amely védi a féktárcsákat (nem a súrlódási felületet) a korrózió ellen. Mivel megőrzik vonzó megjelenésüket az idő múlásával, a bevont féktárcsák jó választást jelenthetnek a nyitott keréktárcsákhoz.

A féktárcsa a fékrendszer fontos alkotóeleme. A fékrendszernek a biztonság és a kényelem érdekében bármikor képes lassítani a járművet – szükség esetén teljesen leállítva – ilyenkor pedig a féktárcsának a fékbetétekkel kell kapcsolatba lépnie, hogy féknyomatékot (fékezési erőt) generáljon. Ezt a nyomatékot továbbítják a kerékagyra, onnan pedig a felnire. A fékezés során a jármű kinetikus energiája hőenergiává alakul a fékbetétek és a féktárcsa közötti súrlódás miatt, ezáltal lehetővé téve a sebesség csökkentését. Amennyiben többet tudna meg a féktárcsákról, vagy megtekintené a teles féktárcsa kínálatot, mindenképpen látogassa fel az alkatreszek.hu weboldalt és itt az árakat is megtekintheti majd.

Vélemény, hozzászólás?