Minőségi pehely és szatén paplan választék!

Webáruházunkban az otthonkomfort.hu-n kedvező áron juthat hozzá jobbnál jobb paplanokhoz, amelyek mind nyugodt és kényelmes alvást biztosítanak. Kínálatunkban rengeteg féle paplant talál, de a legmagasabb minőségűek kétségtelenül a szatén és pehely paplanok, amelyek könnyűek és egy hosszú nap után maximális kényelmet biztosítanak.

Kiváló paplan sokasága várja önt az otthonkomfort.hu weboldalon, ahol rendkívül alacsony árakkal találkozhat és 14 napig pénz-visszatérítési garanciát vállalunk termékeinkre. A szatén pamut nyári paplan 100% pamut töltetű, kockás steppelésű és fedőanyaga szintén 100%-ig pamut. Ez az elegáns megjelenésű paplan természetes anyagokból készült így főleg azoknak ajánlott, akik a természetes anyagokat preferálják a hálószobában is. Nedvszívó képességgel rendelkezik, így a nyári éjszakákon tökéletes lehet. A paplan selymes fényű illetve hófehér színű. A Balance pehely-műpehely paplan szintén kiváló minőségű, töltete 50%-ban pehely, 50%-ban műpehely, fedőanyaga pedig pehely biztos angin.

Ez a paplan jó hőszigetelő, hiszen természetes pehelyből készült. Maximum 30 fokon érdemes mosni mosógépben kímélő programmal. Ami a szárítást illeti nyáron érdemes tűző naptól védett, szabad levegőn szárítani, száradás után pedig még egy napig szellőztesse. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a paplanokról, vagy átböngészné a teljes paplan kínálatot, érdemes lehet felkeresni weboldalunkat, az othtonkomfort.hu-t, ahol bővebb leírást olvashat. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@otthonkomfort.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 342 8886 telefonszámot és embereink minden termékkel kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolnak minden kedves vásárlónknak.

Vélemény, hozzászólás?