Minőségi Quivogne vetőgép

Vetőgépekre minden nagyobb mezőgazdasági cégnek szüksége van, ezért vegye fel ön is velünk a kapcsolatot, ha éppen vetőgépet keres, mert nálunk olyan vetőgépeket vásárolhat, mint például  Quivogne, ami kifogástalan minőségről árulkodik.

Quivogne munkagépek és mezőgazdasági gépek kaphatóak nagyon olcsón a pap-agro.eu weboldalon, tehát ne habozzon, ha ön is mezőgazdász és minőségi, profi gépekre lenne szüksége, akkor nem kell messzire mennie, hiszen tőlünk kényelmesen rendelhet majd. A pneumatikus szemenkénti vetőgép tökéletesen megfelel a nagysorközzel vetett kultúrák, mint például napraforgó, kukorica, vagy cukorrépa vetésére. Mivel a  tárcsás csoroszlyáknak 9°-os talajnyitási szöge van, ezért minden esetben optimális környezetbe kerül a mag. A Quivogne vetőgép ajánlott vetési sebessége 8-10 km/h. A vetőgép rendelkezik duplatárcsás csoroszlyával is amelynek paralelogramma a felfüggesztése. A tárcsák 9 fokos nyitási szöggel rendelkeznek. A Quivogne vetőgép forgó vákuumkamrát, pontos vetőmag adagolást valamint nyomásállítási lehetőséget is tud biztosítani.

Ha esetleg bővebb leírást és további részleteket szeretne olvasni a Quivogne munkagépekről,  a vetőgépekről, traktorokról, vagy a Quivogne márkáról, akkor ezt most megteheti, csak látogassa fel weboldalunkat, a pap-agro.eu-t, és itt megtekintheti majd a teljes Quivogne kínálatot is a gépek képeivel, áraival, és a kiszállítási részleteivel együtt. Amennyiben  kérdéseket szeretne feltenni nekünk a Quivogne márkáról, az árakról, a gépekről vagy a fizetési módokról akkor erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész  ügyfélszolgálatunkkal a 06 53 552 283 telefonszámon vagy küldjön e-mailt az info@pap-agro.eu e-mail címen és csapatunk minden kedves érdeklődőnek azonnal válaszol majd minden feltett kérdésére.

Vélemény, hozzászólás?