Motul olajok teljes kínálata megtekinthető a webáruházunkban

Amennyiben egy megbízható motorolajt szeretnénk választani, akkor a legjobb, ha a kifejezetten erre szakosodott amerikai cég, amely mára már számtalan autógyártással foglalkozó céggel ápol szoros kapcsolatot.

Motul olajok teljes kínálata akár már pár kattintás által elérhető. Amennyiben Önnek is fontos a minőség és a megbízhatóság, akkor válassza az általunk forgalmazott motorolajakat. Ez az amerikai cég a Japán autógyártással is együttműködik. A cég 1853-ban alapult meg, így mára már igen nagy múltra tekinthet vissza. A kezdettektől fogva a cég mindig is arra törekedett, hogy a legjobb minőséget kivitelezzék. 1920-ban már a nemzetközi piacokon is megjelentek. Mára már az egyik legismertebb motorolaj gyártással foglalkozó cég közé sorolhatóak. Viszont abban mindig egyedüli volt, hogy úttörőként nézhetünk fel rá a különféle innovációkat illetően. A cég termékei között megtalálhatjuk a félszintetikus, illetve a teljes szintetikus termékeket is. Ezen felül még a terméklistájukon megtalálhatjuk a különféle kenőanyagokat. Napjainkban ez neves cég elmondhatja magáról, hogy olyan neves autógyártókkal és motor gyártókkal dolgozik együtt, mint Nissan, Yamaha, Subaru, Honda, Suzuki, stb.

Magyarországon a Motul termékeket a prémium minőségű kategóriába sorolhatjuk. Hazánkban ez a márka a 90-es évek óta van jelen. A legnagyobb hírnevet talán mégis ott kapta, amikor a rally sportban szinte egyedüliként hajtóműolajokat kezdett el gyártani. Persze a kínálata napról napra nő, és nem csak a versenysportokban részt vevő autósok számára, de a közutakon közlekedők számára is nagyon széles terméklistát biztosítanak. Félszintetikus és szintetikus olajok mellett megtalálhatóak még az ásványi olajok is, melyek általában kifejezetten jó viszkozitással rendelkeznek.

Vélemény, hozzászólás?