Paleo életmódhoz szükséges termékek

Ha valaki paleo életmódra szeretne váltani, akkor ki kell hagyni az étkezéséből a tejtermékeket, a gabonákat, például a rizst, az árpát, a búzát, a zabot, de a hüvelyes zöldségektől is meg kell szabadulnia, például a babtól, a lencsétől és a borsótól is. A paleo diétát más néven kőkorszaki diétának nevezzük, hiszen visszavezethető egészen a kőkorszakig, amikor őseink csakis egészséges alapanyagokkal táplálkoztak.

A paleolitshop.hu webáruházban pénztárcakímélő áron szerezheti be a jobbnál job paleo termékeket, alapanyagokat, hozzávalókat és kiegészítőket is, amelyek között vannak vitaminok, étrend kiegészítők, konyhai felszerelések, magazinok és élelmiszerek is, ezért megéri benézni hozzánk. Érdemes kipróbálni például a bio kakaóport, ami javítja a vérkeringést, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, javítja a hangulatot, támogatja az egészséget szívet, valamint besegít a véralvadásgátlásban is. A bio kakaópor tele van antioxidánsokkal, és tökéletes lehet például sütemények sütésekor, tehát megéri kipróbálni azt.

A paleolitshop.hu weboldalra kattintva minden szükséges információt és részletet megtudhat a paleo életmódról, a paleolit termékekről és az árakról is, ráadásul minden termékleírás mellett ott van minden termék illusztrációja is. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk a rendelésről, a fizetési módokról, a kiszállításról, vagy a termékekről szeretne kérdezni, akkor ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 30 79 70 695 telefonszámot tárcsázva, vagy küldhet e-mailt az info@paleolitshop.hu e-mail címre, csapatunk pedig igyekszik minden kérdésre mihamarabbi választ adni. Érdemes ide látogatni ha olcsón szeretne jobbnál jobb paleo termékekhez jutni.

Vélemény, hozzászólás?