Pörgesd fel vállalkozásod céges weboldal készítés által!

Manapság már elengedhetetlennek számít, hogy egy vállalkozás rendelkezzen online platformmal, mivel a vásárlók nagy része is online szerez információkat. Ha nincs weboldal, akkor nagy eséllyel a vásárló inkább a konkurencia termékei vagy szolgáltatása mellett dönt. A céges weboldalban hatalmas lehetőségek rejlenek, melyeket kár volna kiaknázatlanul hagyni.

Céges weboldal készítés akár egyedül is megvalósítható, melyhez nem kell megtanulni a HTML kódolást sem. A legtöbb üzleti jellegű online platform ma már WordPress weboldal, mivel ez a legegyszerűbb módja az online felület létrehozásának. Nagyon sokféle vállalkozói honlap hozható létre a WordPress segítségével, amit az ingyenes és fizetős bővítmények is lehetővé tesznek. A lehetőségeinknek csak a képzelet szabhat határt. Létrehozhatunk egyszerű, 1000 terméknél kevesebbet tartalmazó webáruházat, de akár egy teljesen személyre szabott, egyedi igényekre szabott online platformot is. Első lépésként érdemes megtervezni, hogy milyen felületet szeretnénk, illetve milyen célból akarjuk létrehozni. Általában négy fő cél miatt döntenek a vállalkozók a céges weboldal megvalósítása mellett. Ezek az online értékesítés, üzleti kapcsolatfelvétel, márkaépítés és portfólió bemutatása.

Ha nincs tervben a weboldalon keresztüli fizetés megvalósítása, akkor viszonylag egyszerű dolgunk van, nem kell ennek beállításával foglalkoznunk. Ha viszont online fizetési lehetőséget is fel akarunk ajánlani, akkor egy külső fizetési mód igénybevételére lesz szükség. Mielőtt még előre szaladnánk, előtte a domain nevet kell kitalálni. A legjobb, ha egy egyszerűen megjegyezhető, beszédes domain mellett döntünk. Ha még több információt olvasnál a témában, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a honlapdiszkont.com weboldalra!