Profireklám H&S Kft

A plakat-matrica.com weboldalon vállalunk kültéri molinó, beltéri molinó, UV molinó és Mesh háló nyomtatást is. Amennyiben ön 25 négyzetméter feletti molinót szeretne rendelni, személyre szabott ajánlatot kell kérnie ügyfélszolglatunktól. Bővebben a molinó nyomtatásról, plakátokról, illetve matricákról olvashat a plakat-matrica.com weboldalon.

A Profireklám H&S Kft molinó nyomtatást vállal a szélek visszahajtásának hegesztésével, illetve a méretre vágással együtt méghozzá rendkívül alacsony áron. Amennyiben ön nem rendelkezik saját elképzeléssel, mi a dizájn megtervezésében is segítünk önnek, ha viszont van saját képe, akkor pdf, jpeg vagy tiff formába küldje el nekünk. Általában 3-4 munkanap alatt elkészítjük önnek a kívánt molinót, de a munkaidő mindig a molinó méretétől függ. A molinó egy rendkívül strapabíró reklámeszköz, amely nyomtatható olcsóbb anyagokra, így a molinó a létező legolcsóbb eszköz amellyel reklámozni lehet. A molinóhálót igény szerint gyűrűzni lehet így felfüggesztése is nagyon egyszerű.

A molinóval a kívánt információt nagyobb tömegekhez is eljuttathatja, és ilyenkor jobb egy egyszerűbb, átláthatóbb grafikát választani, hiszen így az emberek is jobban ki tudják szűrni a lényeget. Amennyiben a továbbiakban is szeretne a molinó nyomtatásról olvasni vagy megtekintené az árakat, csak fel kell látogatnia weboldalunkat, a plakat-matrica.com-ot. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a molinó készítésről, ezt is megteheti, csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 232 4246 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@profi-reklam.hu címre, és mi azonnal felvesszük önnel a kapcsolatot. Rendeljen magas minőségű molinót ha olcsón szeretné hirdetni termékeit, szolgáltatásait!

Vélemény, hozzászólás?