Prosztatarák szűrés a Belvárosi Orvosi Centrumban!

Felgyorsult világunkban egyre kevesebb idő jut önmagunkra, ez sajnos, komoly kockázati tényezőt jelent. Nagy hátrány, ha nem vesszük észre testünk jelzéseit, nem figyelünk oda a vészjelekre. Ha fájdalmat tapasztalunk valamelyik testrészünknél, érdemes utánajárni, mivel súlyos okai is lehetnek a tüneteknek. A férfiakat leginkább fenyegető megbetegedés a prosztatarák, gyakran panasz nélkül alakul ki rosszindulatú daganatos elváltozás. A növekvő életkor és a családi kórtörténet intő jel lehet a tudatos testkontrollra, rendszeres orvosi ellenőrzéssel megelőzhetőek ugyanis a nagyobb bajok.

Prosztatarák szűrés vizsgálat nemcsak akkor időszerű, ha már konkrét tünetei vannak a páciensnek. A Belvárosi Orvosi Centrum munkatársai határozottan javasolják, hogy az erősebbik nem képviselői rendszeresen vegyenek részt szűrőprogramjaikon, ezáltal jelentősen csökkenthető a betegség kialakulásának kockázata. Professzionális diagnosztikai módszerekkel könnyen és gyorsan kideríthető, mi áll a panasz hátterében, egyértelmű kórkép esetén a kezelés is azonnal megkezdhető. Ne feledje: az időben történő felismerés életet mentethet! Ne halogassa a felülvizsgálatot! Foglaljon időpontot online weboldalunkon vagy hívja a +36 30 8707427-es telefonszámot! A belvarosiorvosicentrum.hu-n minden szükséges információt megtalál eljárásainkról, az alkalmazott technika mellett ma már új, molekuláris biológiai módszer segíti orvosainkat!

Kényelmes, korszerű váróterem és vizsgálóhelységek, illetve barátságos légkör várja a pácienseket a Ferenciek tere 7-8. szám alatt. Személyesen érdeklődhet a szűrés részletei felől, vagy az info@boc.hu-n teheti fel a vizsgálattal kapcsolatos kérdéseit. Szakképzett orvosaink kezében maximálisan biztonságban érezheti magát a prosztatarák szűrés során, komfortérzetét további szolgáltatásokkal növeljük. Igényes környezet segít oldani a feszültséget, munkatársaink időt szánnak Önre! 1 óra ingyenes parkolás jár a látogatóinknak, a vizsgálat időtartamára ellenőrzött parkolóban helyezheti el járművét. Gondoljon magára, és bízza egészségét a Belvárosi Orvosi Centrum szakértelmére!

Vélemény, hozzászólás?