Rtl klub műsor újság napi felbontásban!

A Keresztanyu egy 2021-ben bemutatott magyar televíziós vígjátéksorozat az RTL klubon, amelyet a Drága Örökösök alkotói készítettek. Az alapötlet a Na granici 2018 -as horvát tévésorozaton alapul. A sorozat premierje 2021. január 3 -án volt.

Rtl klub műsora megtekinthető teljesen ingyenesen bármikor a musor.tv weboldalon, így nem kell sorban sem állnia műsorújságért, hiszen online nálunk mindent megtalál. Róza mama a kelet-magyarországi csempészmaffia, aki a történet elején, 69. születésnapján úgy dönt, hogy egy éven belül visszavonul, és átadja a bűnszervezet vezetőségét. A választások egy év múlva esedékesek, ezért a közeli családtagok és a falu lakói elkezdenek dolgozni – több-kevesebb sikerrel – hogy bekerüljenek Róza mama kegyei közé, és lehetőség szerint megkapják a „céget”. Harangozó Lajos (Mihályfi Balázs), Bárány Jóska (Németh Kristóf) és Oleg Tatarenko (Magyar Attila) mind a Keresztanyu vezette csempészhálózat tagjai, akik egy rejtett alagútrendszeren keresztül 5000 cigarettát akartak átcsempészni az ukrán-magyar határon. Eközben megjelentek az alagútban Tivadarék (makkosszállási rendőrök), akik bejelentést kaptak a csempészhálózat ismeretlen informátorától a cigarettaszállítmány megérkezéséről.

A három csempész sikeresen kijut az alagútból, de Lajos telefonja az alagútban marad. Budapesten Sótonyi Frigyes rendőr ezredes (Gálvölgyi János) Pintér Márk (Kékesi Gábor) őrmestert Makkosszállásra helyezi át, mert az ezredes lefeküdt a barátnőjével. A csempészhálózat tagjai Róza mama (Molnár Piroska) születésnapjára készülnek. A csempészhálózat vezetői megtudják, hogy van köztük informátor, és megpróbálják kideríteni, ki az. Amennyiben önt is érdekli a sorozat, keresse fel a musor.tv weboldalt, hogy megtudja hány órakor kezdődik.