Segítség kezdő csomagküldőknek

A mostani világot szinte el sem tudjuk képzelni internet nélkül. Napjainkban mindenki használja ezt a szolgáltatást, amin keresztül számos dolgot el lehet intézni, mint például a csomagküldést is. A kezdő csomagküldők számára fontos tudni néhány dolgot ezzel kapcsolatosan.

Kezdő csomagküldő? Segítünk, hogy egyszerűbb legyen a csomagküldés! A Mixpakk egy olyan futárszolgálat hazánkban, amely már több éve működik sikeresen. A futárszolgálat célja nem más, mint a bonyolult folyamatok hatékonyabbá tétele. Ez természetesen mindenki számára hasznos, kifejezetten a kezdő csomagküldők számára. Van rá esély, hogy akadályok lépnek fel a csomagküldés során és ez bizony okozhat nehézségeket egy küldemény feladása esetén. Az első lépés a futár megrendelése és ezt megtehetjük interneten és telefonon keresztül is. Abban az esetben, ha online adjuk le a rendelést, akkor mindig oda kell figyelnünk arra, hogy megérkezett-e a visszaigazoló email, mivel csak ekkor számít érvényesnek a megrendelés. A küldemények általában 1-3 nap alatt megérkeznek a címzetthez, attól függően, hogy az ország melyik részére küldjük őket. Külföldi csomagküldés esetén természetesen a kézbesítés ideje hosszabb, 2-5 munkanap közé tehető.

A csomag biztonságát illetően a csomagolás a legfontosabb szempont. Hogyha törékeny csomagról van szó, akkor azt tüntessük fel a csomagoláson és hívjuk fel rá külön a futár figyelmét is. A cím pontos megadása szintén nagyon fontos, és arra is figyeljünk oda, hogy ne szerepeljen más cím a dobozon. Kezdőként mindenképp olvassuk el az adott futárcég szabályzatát, amiből nagyon sok fontos információt tudhatunk meg, elkerülve ezáltal a kellemetlenségeket. Látogass el Ön is a www.mixpakk.hu weboldalra, kérdés esetén hívja a

+36 70 336 6029-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@mixpakk.hu email címre.

Vélemény, hozzászólás?