Spanyol szakmai nyelvvizsga a fővárosban!

A modern oktatásban gyakran magától értetődőnek tartják, hogy a kétnyelvűség és a nyelvtanulás fontos készségek a hallgatók életében. De miért van ez így és kihez érdemes fordulni nyelvtanulás terén?

Spanyol szakmai nyelvvizsga felkészülés a főváros környékén vár mindenkit igazán alacsony árakkal, személyre szabott órákkal és kellemes hangulattal az espadia.hu weboldalon ezért ha ön is elhatározta magát, hogy spanyolt szeretne tanulni, akkor itt a helye nálunk. Sokan bizonyos időközönként azt állítják, hogy egy másik nyelvet akarnak tanulni. Kevésnek sikerül azonban túljutni a kezdő szinten. Ezeknek a sikertelen tanulóknak a többsége olyan nyelvtanárokkal rendelkezik, akik elmagyarázzák nekik a nyelvet, egy ütemterv szerint haladnak és kijavítják a hibákat. A sikeres nyelvtanulóknak azonban olyasvalakire van szükségük, aki a saját tempójukban halad, személyre szabott témákkal készül az órákra, hiszen sokkal könnyebb olyasvalamiről tanulni, ami érdekli a diákot. Éppen ezért érdemes Zsebeházi Diához fordulni spanyol tanulás terén, hiszen mindenkinek személyre szabott tananyagot állít elő a nehézségi szint és az érdeklődési körök alapján.

A jó spanyol tanár ösztönzi a diákokat, provokálja és bátorítja őket. Az eredmények magukért beszélnek ha így tesz. Amikor a hallgatók spanyolul beszélnek, a tanár csak akkor segít nekik, ha kérik, nem javítja ki őket beszéd közben. Ennek ellenére meglehetősen folyékonyan vitatkoznak a történelemről, a művészetről és más témákról spanyolul. Amennyiben többet tudna meg Zsebeházi Dia nyelvtanárról, nem kell mást tennie, mint felkeresni az espadia.hu weboldalt, ahol mindent megtudhat, és megismerheti az árakat is. Ha kérdések merülnének fel a spanyol órákkal kapcsolatban, mindenképpen küldjön egy e-mailt a miprofesora@freemail.hu címre.

Vélemény, hozzászólás?