Trendi és minőségi gyerekszőnyeg, ami nem csak egy évre szól?

A gyerekruhák, a kiscipők szélsebesen cserélődnek, mert gyermekeink nőnek, mint a gomba. Alig hordanak egy cipőt és máris vehetjük a következőt, mert kinőtték. A trendek, divatok jönnek-mennek, szinte minden fél évben megjelenik egy újabb mese, aminek hőseit minden formában viselni, használni szeretnének.

A Disney gyerekszőnyeg is hasonló cipőben jár. Ami óvodás korban még menő volt, kisiskolás korban már lehet, hogy nem az. A Pókember, a Verda, a Hercegnők sokáig kísérik gyermekeinket az álomszerű világban.

Miért olyan fontos, hogy a gyerekszoba méltó gyerekszőnyeggel legyen burkolva? A szőnyeg az egyik legmeghatározóbb eleme otthonunknak. Nem is kérdés, hogy legyen e szőnyeg a helyiségek padlóin, mert mennyeien otthonos és barátságos, komfortos hangulatot, érzést ad számunkra minden egyes nap. A tökéletes gyerekszoba, ami mindennel fel van szerelve, a szülők és a nagyszülők álmainak netovábbja. Akár újszülöttről beszélünk, akár már iskolás gyermekről, a kényelem nekik is jár.

Gyerekszőnyeg
Gyerekszőnyeg

Milyen egy tökéletes gyerekszőnyeg?

Először is, legyen szép színes, vidám hangulatú. A szürke és a fekete, sötét színek nem illenek a gyerekszobába. A kék, zöld, rózsaszín, narancs vidám színeivel azonban egészen megkapó hatást érünk el. A kinézet után a minőséggel is foglalkoznunk kell. Legnépszerűbb gyerekszőnyeg anyagok az akril, a polipropilén és a pamut-akril. Ezek mind jó választások lehetnek, ha gyerekszoba szőnyeg vásárlása előtt állunk. Könnyen tisztíthatóak, erősek, strapabíróak és megfizethetőek. Egy gyerekszőnyeg legyen vastag, sűrű szövésű és meleg, puha. A gyerekek sokkal többet tartózkodnak a padlón, mint mi felnőttek. Egy vastag, minőségi gyerekszőnyegen kényelmesen játszhatnak egész nap.

Allergiás a gyermek? Akkor a hipoallergén gyerekszőnyeg lesz a tökéletes választás. Ez a típusú speciális szőnyeg pamut és akril anyagból készül, portaszító, az atkák nem szeretik, mert nem tudnak megtelepedni benne.

Ha gyerekszőnyeg vásárlás előtt állunk, a hatalmas kínálatból nehéz kiválasztani azt az egyet, ami 5-10 évig is a gyerekszoba dísze lehet. Mindenkinek egyéni ízlése, hogy a klasszikus rózsaszín gyerekszőnyeg és a szintén klasszikus kék gyerekszőnyeg mellett voksol e, vagy a trendeket helyezi előtérbe, amikor viszont lehet, hogy hamarabb kell gyerekszőnyeget cserélni.

Gyermekeink a legfontosabbak és az, hogy minden pillanatban boldogak legyenek. Ezért a gyerekszoba is egy olyan álom, ami minden édesanya számára nagyon fontos. Kellemes gyerekszoba lakberendezést kívánok minden szülőnek!

Vélemény, hozzászólás?