Ultravékony nyílászáró minden mennyiségben

Rendkívül stabil és magas minőségű megoldások léteznek a piacon elérhető legvékonyabb profilú ajtók, válaszfalak és üveg gyártására. Ilyen a Presto XS, ahol az XS jelölés árulkodó, hiszen ezt a divat világából ismerhetjük meg, mint a legkisebb méretet. Tehát a Presto XS egykamrás, keskeny profilú, hőszigetelő acélrendszer, amely 50 mm beépítési mélységű belső szerkezetekben használható.

Olvassa el itt a részleteket a petro-nyilaszaro.hu weboldalon és mindent megtalál ami a prémium minőségű nyílászárókkal kapcsolatos, ráadásul weboldalunkon rendelhet is néhány kattintással. A rendszer teljes megoldást kínál hardverekhez és kiegészítőkhöz, valamint ajtók, válaszfalak és üveg gyártásához. Vegye fel a kapcsolatot megbízható csapatunk ügyfélszolgálatával a lehetőségekről, garantáltan nem bánja meg. A nyílászárók vastagsága az elmúlt évtizedekben kulcsfontosságú kérdés volt. A vastag profil általában többrétegű üvegezést jelez, vagy még mindig azt jelzi, ezáltal jobb hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal bír, de a helyzet korántsem egyértelmű. Meg kell vizsgálni az ajtó és az ablak minőségét, mivel egy ajtó vagy ablak hőszigetelő képességét szaknyelven az úgynevezett „u” értékek jelzik. Ezenkívül a szigetelés nem mindig fontos, különösen a beltérben.

Ajtó és ablak kiválasztásakor, valamint nyílászáró kereséskor hajlamosak vagyunk vastagabb modelleket keresni, mivel ami vastag, az biztosan jól szigetel, legalábbis sokan gondolják így. Ez általában igaz, ha minőségi termékről van szó, de van, amikor a lehető legvékonyabb megoldásra van szükség, hogy elérjük a  legjobb hatást. Ezért érdemes megismerni a Presto XS-t. Amennyiben többet tudna meg róla vagy megtekintené az illusztrációkat, keresse fel a petro-nyilaszaro.hu weboldalt és itt mindent megtalál ami érdekelheti, ráadásul ügyfélszolgálatunknak kérdéseit is felteheti majd ha bármi érdekli a nyílászárókkal kapcsolatban.

Vélemény, hozzászólás?