Világmárka jelent meg a gépiparban

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy elmondhatjuk magunkról azt, hogy az egyik legrégebbi magyar magán vállalkozásról beszélhetünk, amely 1982 óta gyártja a gyártás technikai eszközöket saját szabadalom alapján. 

Klikk ide, ha minderről szeretne bővebb információt megtudni. Ugyanis a honlapunkon számos hasznos információval várjuk a kedves érdeklődőket. Ám most külön szeretnénk beszámolni arról, hogy az elmúlt időszakban a 25 fős csapatunk milyen világmárkát épített ki. A cégünkről nyugodtan kijelenthetjük, hogy a gépiparban, azon belül is a mechanikai hajtástechnikában működő cég, olyan termékeket állít elő, melyek nem csak a saját országunkban, de az egész Régióban unikumnak nevezhető. Az elmúlt 35 évben folyamatosan arra törekedtünk, hogy a lehető legjobbak legyünk és a tőlünk telhető legjobb minőségre törekedjünk. Többek között ennek is köszönhető, hogy mára az előállított termékeink 95%-át exportáljuk. Ezekre az előállított termékeinkre több mint 60 országból vannak vásárlóink, illetve acélországok több kontinenst is felölelnek.

A cégünk hitvallása, és a sikerének a kulcsa annak tudható be, hogy mindig arra törekedtünk, hogy a vásárlóink részére a legjobb minőséget biztosítsuk. Illetve, hogy az a minőség, melyet elállítunk az-az egész világon megállja a helyét. Ezen felül a marketingre és az értékesítésre is nagyon nagy hangsúlyt fektetünk, többek között ennek is köszönhető, hogy mára már egy világszínvonalat képviselünk. A cégünk által képviselt termékek nagyon sokszor a kereső programokban az első helyen szerepelnek, de ha nem is az első helyen,akkor az első oldalon biztosan. Mindig törekszünk, hogy minél nagyobb hírnévre tegyünk szert és új ügyfeleket szerezzünk, így a legnagyobb kiállításokon és szakmai szervezetekben jeleskedünk.        

Vélemény, hozzászólás?