A betonblokk ár nálunk a legjobb!

A betontömbök sokféle alkalmazási területet szolgálnak ki, így Ön beszerezheti a következő projektjéhez szükséges építőanyagokat. Ide tartoznak a külső falakra alkalmas könnyűtömbök, valamint a teherhordó igényeknek és szerkezeti falaknak megfelelőbb sűrű betonblokkok.

A betonblokk ár igen kedvező a gravetti.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk és megtalálhatja minőségi betontömbjeinket igazán jó áron. Vannak olyan blokkjaink is, amelyek sokoldalú választást jelentenek számos különböző alkalmazáshoz. Ezek együttesen a teherhordótól a dekoratív dolgokon át a könnyűtömbökből épült támfalakig sokféle fal és szerkezet megépítését teszik lehetővé. Bármit is épít, győződjön meg róla, hogy van homok és cement, hogy a megfelelő betont vagy habarcsot tudja összekeverni a munkához. Ha olyan falazatot épít, amelyet üreges falvázhoz kell rögzíteni, vagy két falazatréteget szeretne összekötni, a fal- és keretkötéseink jelentik a megoldást. Ha meg szeretné számolni, hogy hány betontömbre lesz szüksége a projekthez, használja kalkulátorunkat, amely szabványos blokkméretekkel vagy egyedi tömbméretekkel is működik.

Két elsődleges betontömb kategória van: üreges és tömör. Mindkét betonblokk típust jellemzően falépítés során használják, de más célokra is használhatók. Nem minden tömör betonblokk teljesen tömör, amint látni fogja, de szilárdabbak, mint az üreges blokkok. Valószínűleg ismeri a betontömböket a helyi áruházból, ahol talán hallott néhányat salaktömbnek nevezni. Ennek az az oka, hogy a salaktömböket eredetileg részben a szén elégetésekor (gyakran széntüzelésű erőművekben) visszamaradt salakból készítettek. A salakot a homok és a kavics helyettesítésére használták a betonban, így könnyebb és kevésbé tartós salaktömbök lettek. További részletekért és rendelésért nézzen be a gravetti.hu weboldalra.