Grp rács kedvezményes áron beszerezhető

Az energiatakarékos és környezetbarát társadalom felépítése a grp rácsot a fejlesztés alatt álló legerősebb termékké teszi. Alacsony költsége a legjobb alternatív terméknek mondható nagyon sok alkalmazásban.

Grp rács kedvezményes áron elérhető a gravetti.hu weboldalon, ezért mindenképpen nézzen be hozzánk ha ön is többet tudna meg ezekről a termékekről. Az üvegszál erősítésű műanyag (grp) rács, más néven üvegszál erősítésű műanyag rács, egyfajta üvegszállal megerősített anyag. A telítetlen poliészter gyantát használva mátrixként és speciális feldolgozás után működik, ez egyfajta lemezanyag, sok hellyel. A grp rácsok szerkezeti anyagként használhatók. Használható padlóként, járdaburkolatként, peronként, hajófedélzetként, lépcsőként, állványként stb. korrozív környezetben. Jellemzői a korrózióállóság, az égésgátlóság, a nem mágneses szigetelés, az élénk szín és a különböző stílusok stb. A grp rácsok gyártási folyamatainak három fő típusa van: dugattyús száltekercselés, folyamatos száltekercselés és centrifugális öntési folyamat.

Dugattyús száltekercselési eljárás (a fix hosszúságú módszerhez tartozik): ennél a folyamatnál a merítőcső oda-vissza mozog a forgó magformával. A hosszú üvegszálas szálat bizonyos szögben helyezik el a mag öntőforma tengelyéhez képest. A segédszöget (azaz a tekercselési szöget) a merítőgép mozgási sebességének és a magforma forgási sebességének aránya szabályozza. A merülőtartály transzlációs mozgását számítógépes elektromechanikus vezérlés vezérli. A tekercselési rétegek száma fokozatosan növekszik, hogy elérje a tervezett falvastagságot. Tekercselés után a termékben lévő gyanta alapvetően megszilárdul. Kikeményedés után a magformát eltávolítják a grp rácsról. Amennyiben bővebb részleteket olvasna, keresse fel a gravetti.hu weboldalt.