A Fujitsu klíma komfortos hétköznapokat kínál

A mostanában egyre gyakrabban előforduló nagyfokú hőség, a hőségriadók és a híradókból folyamatosan emelkedő átlaghőmérséklettel fenyegető információk egyre több emberben keltik fel az igényt, hogy klíma berendezést vásároljanak. Lehetőleg olyat, amelyik kiváló minőségű, energiatakarékos, csendes és évek múlva is tökéletesen működik. A fenti lehetőségek mindegyikének pompásan megfelel a Fujitsu klíma által kínált összes típus.

Minőségük jellemzésére kiváló a termék mellé nyújtott 10 év garancia, ami azt jelenti, hogy a hivatalos beüzemeléstől számított egy évtizeden belül Önnek nem kell újra a klíma kérdésével foglalkoznia, pusztán élvezni a hűvös vagy éppen fűtött helyiségek komfortját. Igen, hűtött vagy fűtött, mivel a Fujitsu klíma berendezések nem kizárólag hűtésre, de fűtésre is nagyszerűen használható.

Fujitsu klíma 10 év garanciával
Fujitsu klíma 10 év garanciával

A sokszor fennhangon emlegetett megemelkedett számlák sem jelenthetnek komoly problémát, tekintve, hogy a Fujitsu klíma energiahatékonysági mutatói A – A+++ kategóriába esnek. Ez nagyfokú hatékonyságot jelent, bizonyos esetekben érdemesebb a klíma készüléket használni fő fűtési eszközként, mint a hagyományos megoldásokat. Az inverteres klíma kivitelének köszönhetően a Fujitsu képes évek alatt a saját bekerülési árának többszörösét is visszahozni egy másik, kevésbé takarékos modellel szemben. Érdemes megjegyezni azt is, hogy nem csak takarékos, de igen csendes a klíma működése. Nem zajong, nem csattog és kattog, csupán halkan hűti a levegőt. Ez pedig Önnek a kényelmet, a nyugodt éjszakát és pihenést kínál.

Fujitsu split klíma komfortos környezet
Fujitsu split klíma komfortos környezet

A Fujitsu klíma fejlett technológiája a kiváló hűtési és fűtési megoldások mellett a tiszta levegőről is képes gondoskodni. Modern szűrők és technikai megoldások egész sora áll hadba, hogy az Ön lakásának levegőjéből kiszűrje a port, a cigarettafüstöt vagy éppen a polleneket. A levegőtisztító funkció kimondottan előnyös lehet olyan helyeken, ahol a szellőztetés nem megoldható, ahol kisgyermekek, esetleg beteg emberek vannak. A Fujitsu klíma nem más, mint tiszta levegő és komfortos környezet.

Fujitsu kazettás inverteres klíma elegancia és halk működés
Fujitsu kazettás inverteres klíma elegancia és halk működés

Képzett munkatársaink felkészültek a felhasználók sokféle igényeire, így a Fujitsu klíma többféle kivitelben és többféle teljesítményben elérhető. A lakossági felhasználók körében a jól ismert az oldalfali split klíma a leginkább népszerű. Az irodaházakban a kazettás inverteres klíma terjedt el legjobban. Ennek a megoldásnak a fő előnye, hogy az álmennyezetbe építhető, így szinte semmi sem látszik belőle. Elegancia és halk működés a fő jellemzője.

Fujitsu multi inverteres klíma akár 8 beltéri egységgel is
Fujitsu multi inverteres klíma akár 8 beltéri egységgel is

Vannak olyan épületek, ahol nincs lehetőség több kültéri egység elhelyezésére. Ilyenkor nyújt jó megoldást a multi inverteres klíma. Ez a konstrukció egy kültéri egységgel oldja meg akár nyolc helység klímatechnikai problémáját is. Bármelyiket is választjuk, a Fujitsu klíma biztosan sokáig képes megadni a komfortos hétköznapokat és ünnepnapokat egyaránt. Válassza Ön is a minőségi Fujitsu klíma berendezéseket 10 év garanciával.

Vélemény, hozzászólás?