A VITÉZ leveszi a könyvelés terhét a válláról

Szüksége lenne egy megbízható könyvelőre? Elérkezettnek látja az idejét, hogy végre vállalkozása vagy egyesülete könyvelését profik végezzék? Ez bizony kiváló gondolat. Ha pedig már ilyesmire adta a fejét, akkor válassza valóban a legjobbakat, akik a profi könyvelésünkkel, sokkal átláthatóbbá és követhetőbbé teszik az Ön ügyeit is! A legjobbak pedig Budapesten várnak Önre, a VITÉZ Könyvelő Irodában. Válasszon hát minket Ön is!

A könyvelés az a szolgáltatás, amelyre Önnek is szüksége van, amennyiben vállalkozása, egyesülete vagy non-profit szervezete van. Egy profi könyvelő ugyanis nagymértékben meg tudja könnyíteni az Ön dolgát is. Egyrészt nagyfokú biztonságot nyújt, másrészt pedig leveszi a nyilvántartási és bevallási kötelezettségek terhét az ügyfél válláról. A VITÉZ Könyvelő Iroda mindezt tökéletesen végzi el. Erről pedig olyan szolgáltatásokkal gondoskodik, mint a teljes körű könyvelés, adóbevallások elkészítése, és időben történő beadása, éves beszámolók elkészítése, és időben történő leadása, tárgyi eszközök nyilvántartása, vevői-, szállítói analitikák vezetése, szabályzatok elkészítése, adatszolgáltatás a társaság helyzetéről, eredményességéről, adóhatósság előtti képviselet és intrastat adatszolgáltatások elkészítése.

Amennyiben tehát Ön is szeretné levenni a válláról ezekkel a könyvelési feladatokkal járó teendőket, akkor minden további habozás nélkül keressen fel minket! Miért is foglalkozna a könyveléssel járó megterhelő feladatokkal, ha kiadhatja azokat egy szakértő csapatnak is, ezáltal pedig lehetővé teszi Önmaga számára, hogy valóban fontos feladatokkal foglalkozzon? Vegye fel velünk a kapcsolatot mihamarabb a +36 30 586 8295-ös telefonszámon vagy az info@konyveles.hu e-mail címen! Minden további szükséges információt megtalál a www.konyveles.hu-n.

Vélemény, hozzászólás?