Zsinórfüles papírtáska kedvező áron

A zsinórfüles papírtáskák rendkívül elegáns és exkluzív darabok, egy fokkal költségesebbek is a sodrottfüles illetve szalagfüles daraboknál, de ezek a zsinórfüles táskák sokkal kényelmesebbek és biztos fogást biztosítanak. A táska már kapható feliratozva vagy anélkül, fehér papíron, vagy színesen, és rendelhet akár logózott és grafikai elemekkel ellátott táskákat is. Ezt a logózott megoldást a kereskedelmi vállalkozások kedvelik nagyon.

A zsinórfüles papírtáska nyomtatás kisebb mennyiségek esetén szitázással illetve matricázással történik, nagyobb mennyiség esetén viszont gépi eljárással erik el ugyanazt az eredményt, hiszen így gazdaságosabb, és ráadásul így a táska teljes felületére lehet nyomtatni. A táska füles egy speciális zsinórból készül, ami általában szatén vagy pamutzsinór, a fül színe pedig bátran kiválasztható. Maga a táska többféle anyagból is gyártható, például műnyomó papírból, kreatív papírból, hullámbordázott papírból illetve kartonból is. Ezeknek a táskáknak a gyártása eltér a sodrottfüles illetve szalagfüles táskák gyártásától, hiszen a zsinórfüles papírtáska nem mindig készül gépesített eljárással, ezért költségesebb az előző kettőnél.

A zsinórfüles papírtáska tehát jó teherbírású, rendkívül tartós ás közepes árfekvésű. További információkért és az összes papírtáska típus leírásának elolvasásáért mindenképpen érdemes fellátogatni a papirtaska-online.hu weboldalt. Amennyiben további kérdései lennének, azokat felteheti ügyfélszolgálatunknak az info@papirtaska-online.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja a 06 70 513 3773 telefonszámot is, és barátságos csapatunk felveszi önnel a kapcsolatot, hogy megválaszolja minden kedves vásárlónk kérdését. Ne habozzon tehát, ha önnek vagy cégének papírtáskákra van szüksége, válasszon minket, hiszen mi kedvező áron biztosítunk magas minőségű táskákat!

Vélemény, hozzászólás?