Anyajegyszűrés a Körúti Orvosi Centrumban

Az anyajegyekre való odafigyelés napjainkban kifejezetten ajánlott, hiszen egyre több a melanóma és a bőrrák betegség kialakulása hazánkban is. Az UV sugárzás mértéke és erősségének folyamatos változása komoly problémákat okozhatnak azok számára, akik érzékenyek a napsugarakra, de az anyajegyek leégését is kerülni kell. A napozószerek különféle bőrtípusra kínálnak tökéletes megoldást az UV sugarak ellen, ezért folyamatos használatuk ajánlott különösen, ha olyan helyen tartózkodunk, ahol fokozott a napfény.

Ha anyajegy, anyajegyszűrés vagy prevenció kapcsán merülnek fel kérdések Önben, forduljon mihamarabb szakorvosainkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére. A Körúti Orvosi Centrum szakorvos gárdája több éves tapasztalattal rendelkezik, így nem okozhat gondot a megfelelő konzultáció és a személyre szabott kezelés sem. Az anyajegyszűrést érdemes már újszülött korban elkezdeni és egészen tinédzser korig folyamatosan odafigyelni az elváltozásokra és a szükséges tennivalókat megejteni.

Forduljon gyermekével bőrgyógyászhoz bármilyen apró elváltozásról is legyen szó, hiszen a korai kezelés sokkal nagyobb esélyt nyújt a komoly betegségek elkerülésében. Kevesen tudják, de a napfényen való rendszeres és hosszadalmas jelenlét növeli az anyajegyek számát, így a melanómák megjelenésének az esélye is növekszik, ezért lehetőleg kerülje a rendszeres UV sugárzást. A napfény elleni védelmet már fiatal korban el kell kezdeni, ezért a szülőkre nagy felelősség hárul ilyen téren is. Sajnos a szövődmények és a betegségek csak jóval később jelentkeznek, ezért a gyermekek bőrének és anyajegyének a védelme nagyon fontos.

Az anyajegyek és az anyajegyszűrés szakértői a Körúti Orvosi Centrum szakorvos gárdája, ezért forduljon hozzánk, mihamarabb ha gondjai adódnak ilyen téren. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, hívjon bátran!

Vélemény, hozzászólás?