Az intimplasztika előnyei

Ma már egyáltalán nem okoz gondot, ha valamelyik testrészünkkel elégedetlenek vagyunk. Legyen szó a fülünkről vagy a szánk méretéről, rövid idő alatt változtathatunk rajta. Miért éppen a kisajkak lennének azok, amelyeken ne tudnánk változtatni, hogy jobban érezzük magunkat? Sok hölgy érzi azt, hogy a kisajkai zavaróan nagyok. Emiatt pedig kellemetlenül is érezheti magát, ám nem okoz ma már akkora problémát, míg néhány évtizeddel korábban, hiszen az intimplasztikai műtét megoldást kínál a problémára.

Az intimplasztika alkalmazható több esetben is, például, ha valakit zavar a sportolás, illetve a táncolás közben. Akkor is alkalmazható ez a műtét, ha szülés után valakinek sérülése keletkezett, és ezt rendbe szeretné hozatni egy intimplasztika beavatkozással. De ugyanúgy dönthetünk mellette, ha valamilyen betegség folytán alakult ki.

Amennyiben esztétikai problémának érzi valaki, hogy a kisajkai nagyobbak az átlagosnál, ez később lelki problémákat is okozhat, hiszen a szexuális aktus során azt érezheti a hölgy, hogy nem tetszik a partnerének. Ennek megakadályozására pedig van már mód az intimplasztika formájában. Ám a kisajkak nagy mérete nem csupán esztétikai gond lehet, hiszen a mindennapok során a különféle ruhanemű, mint amilyen például a tornadressz, fájdalmat okozhat. Ez a fájdalom főként a hosszan tartó ülés idején, illetve a sportolás során jelentkezik.

Az intimplasztika napjainkban nagyobb figyelmet kap, ugyanis a borotválás, a tetoválás és az intim testékszerek a figyelmet egyértelműen rá irányítják. Ez azonban egyszerűen orvosolható az intimplasztika beavatkozással. Amennyiben az intimplasztika elvégzéséhez keres tapasztalt orvost, megtalálhatja a korutiorvosicentrum.hu honlapon a Körúti Orvosi Centrum orvosait.

Vélemény, hozzászólás?